So long.

Här är de sista bilderna på mig (och Lina..). Från i fredags. Som btw var en sjukt bra kväll..
Jag har bestämt mig för att lägga ner den här bloggen nu. Av personliga själ. Det känns inte längre helt okej att vissa har tillgång till mitt (och Miras) liv såhär öppet. Jag önskar att det vore annorlunda. Men men, nu är det som det är. Vill i alla fall säga tack till er som följt med mig och Mira. All kärlek till mina vänner och min familj.
Vi hörs (och ses) IRL.
Fridens.

Nämen.

Nu ska jag och Lina göra stan.. HEPP!
So long folks.

Run run run.

Ska dyka ner i senaste i FORM snart. Har bestämt mig för att innan sommaren är slut ska jag kunna springa minst 2 mil. Typ en halvmara alltså. Nästa vecka börjas det (fram till tisdag har jag redan en massa inbokad träning.. och dessutom lite träning för ölhävarmusklerna..). Jag är peppad till max. Trots att löpning inte är min bästa kopp te...

Bra start.

Så där. Nu är disken diskad. Allt som ska tvättas är lagt på ett och samma (tvättkorgen..!) ställe.. Mira sover. Fåglarna lever rövare utanför balkongen. Kaffet är kallt och dagen kan börja. På riktigt. Den börjas med läsning av Sofis mode och dricka upp det svala kaffet. På balkongen. Hepp!
.
.
.
.
.
.
So long.

Vitaminer och vatten.

Innan det är dags att tvätta bort leran (och oljan) från kroppen ska jag ha en liten fruktstund. Och lyssna på Kelpe. Den HÄR och den HÄR låten speciellt. Lite pepp och lite mys..
.
.
.
.
.
Fridens.

Mosig.

Jag gör tummen upp, en oljig sådan, för att mina ben bär mig så bra. Och för mina nya träningskläder! Yey!
Konstiga positioner med benen och konstiga miner tar jag inget extra för.. Det bjuppar jag på.
Är ju dock nytränad, så helt jefla fresh kan man ju inte se ut..


Erkänner.

Igår var det fullt upp hela dagen. Parkhäng och alltanhäng med Therese Thea och Daniel. Balkonghäng hemma. Cykeltur i solen. Och kvällshäng med Jennie och Fredrik. En bra dag alltså. Lite färg fick den stackars mjölkiga kroppen med. Trots att det inte är jätte bra att sola, så skulle jag ljuga big time om jag sa att det inte är nice att bristningar, ådror, blemmor, prickar, ärr och allt annan skit liksom "försvinner" lite av solens magiska strålar... Ja. Jag älskar dig solen.. Typ.

Nu ska jag dricka kaffe.
Fridens.

RSS 2.0