Söndag.



Idag har jag, lite traditionsenligt, söndagshängt med Lina. Tortellini lunch. Wienerbröds fika. Och massa tjöt. Väldigt nice! Gårkvällen blev inte riktigt som planerad, men trevlig iallafall. Kan dock konstatera att vissa ställen kanske inte riktigt är min kopp te. Och att jag, när det kommer till den här staden, tycker bäst om att pubhänga. Det är fint det. Med fina vänner och en fin öl..



Fridens.

Ett bra beslut.



Nu tänker jag strunta i all stress den förbannade jävla lägenheten för med sig, för en lördagsöl med Petra står på schemat.. Hej då!


Till pärlan.


Förutom Body Shops nya Sweet lemon serie så skulle jag hemskt gärna ha denna fina väska att bära omkring datorn i. Skulle ju passa ypperligt när jag ska hänga i parker nu till våren..


Goda kakor.



Idag var alla vi mammor och barn hembjudna till Veronica för lite fika och häng. Väldigt trevligt. För det är inte alltid så lätt att gå på café now days med alla våra små (8 st illbattingar..). Några sitter still. Andra gör det, inte.. Att vi fick dricka kaffe ur roskoppar var pricken över i. Kändes mycket bra. Och väldigt bekant..

Nu sova. I morgon väntar en dag av måleri.

Fridens.

Plusgrader.


Att lukta citron. Dricka kaffe på en parkbänk. Picknicka på bakgården. Gräva sand. Ha aprikosfärgade kinder. Bara ben och fina klänningar. En hatt på huvudet. Odla örter i fönstren. Och äta scones vid ett soligt frukostbord..
Är vad jag vill.

Dagens.


Mira är ju som vanligt nyfiken och ska vara med. Så, här är vi...

Gött mos.


Jag är ganska glad ikväll. Varit på IKEA och shoppat. Nya grymma stolar, en fin vas, och en jefla massa annat skrot man tydligen behöver när man ska flytta.. Men behöver man så behöver man.  

Fina Rebecca.



Jag fick fint besök av två fina tjejer idag. Min brorsdotter Rebecca och hennes kompis Emma. Ovilliga att ställa upp på kort dock. Så jag fick smygfota dem. När de under djup koncentration högg in på kladdkakan jag gjort.. 

Nu ska jag sova.
Fridens.

Sitta och stå.



Jag gillar min nya kjol från H&M. Den faller fint. Och är väldigt skön. Dessutom är färgen perfekt. Är dock ovan vid det vippiga/bakelseliknande. Men jag gillart. Fler liknande ska letas. Eller kanske sys..

Kjol-H&M alltså. Spets tisha- Secondhand. Tights-Lindex.

Ugglor i mossen.



Ibland går det vilt till med majskrokar och mått. De är perfekta att trumma på bordet med..

Härlig kväll.




Obefogad, gammal bild.. Men klänningen är himla snygg. Och att gå med bara ben skulle ju vara himla gött..

Jag har precis kommit hem (dvs, till mamma..) efter en uppfriskande (eh?) promenad. Jag har varit i lägenheten. Där jag har gråtit, målat och flyttat alla mina saker från ett rum till ett annat. Behövligt. Alla tre.. Och jag kan, efter kvällen och alla turer som varit, konstatera följande: 1) att aldrig leja någon att göra saker i mitt hem igen. 2) att kostar det så smakar det alltså inte. 3) att Miras 1 års tårta kanske får ätas hos någon annan, och inte hemma hos oss. Nån som vill hålla kalas? Säg bara till! 4) att det är förjefla tråkigt att grundmåla invändigt i skåp.
Så, klart å betart. Slutgnällt. 



Fridens och godnatt.

Spets.Svart.Blått & Prickar.





Avhuggna bilder från mammas kök. Dagen har spenderats i dessa kläder..
Byxor-Secondhand. Spetströja-Lindex. Linne-Secondhand. Strumpor-mammas. 


Nu ska jag slänga på mig lite målarkläder och åka iväg med pappa och stöka lite i lägenheten.


So long.

Test.


Mina senaste.. Min Marja Entrich dag/nattcreme är nerpackad (och btw nästan slut). Så det var hög tid för en ny creme att ha när jag inte vill ha olja och när jag använder mineralpuder (oljan gör borstarna så  kladdiga..). Jag bestämde mig för att testa denna från KiBio nu. Den innehåller 98.9% naturliga ingredienser. Och nästan allt innehåll är ekologiskt. Det gillas! Maskerna är från Formula 10.0.6. Ett Australienskt märke som ska vara grymt. Och utan onödigheter. Har hunnit testa den rosa. Och den var sjukt bra.. Ikväll blir det den orangea som smetas på.

Slaktad.



En inte så fresh tjej..

Det jag trodde var magsjuka. Visade sig vara en rejäl sväng magkatarr. Låg med hinken under näsan i fredagskväll/natt. Och hela lördagen gick åt till att ligga som ett slakt i soffan. Idag är jag lite piggare. Men med en jefligt svidande mage. Så soyamjölk med en gnutta kaffe (klarar mig faen inte en dag till utan smaken av kaffe..) och vitt bröd är min frukost. Himla kul. Yes.

Idag blir det fortsatt halvslaktigt liggande i soffan. Det är säkert lite skidor på tv att titta på.


So long.

Fina färger.


Idag skaffade jag penslar till mina nya ögonskuggor jag fick hem häromdagen. Från Smashbox och Clinique. Så nu måste jag börja ta mig tid till att sminka mig. Hur nu det ska gå..


Fredag it is.



Loppiskvart.


Jag och mamma var en snabb sväng på min favoritloppis idag. Såklart shoppade jag.. Men en röd väska har jag inte(?). De pastelliga krukorna ska jag odla rosmarin i (det absolut bästa jag vet i smakväg). På brickorna tänkte jag ha kakor eller ljus. Kanske bådeoch. Och spets-tishan hade jag tänkt ha på mig.. Bra va!? (Och 95 kr var det värt. Alla gånger)


Fridens.

Som dagens väder. Blått&Grått.


Hellyhansen, som egentligen är en Rukka, är köpt secondhand (för typ 700 år sedan). Redneck grejen är också secondhand. Kjol och linne- H&M.



Fint väder.



.




Idag. Är. Jag. Trött. Vill. Bara. Sova. Sova. Sova.

Men nu ska kläderna på. En promenad i solen är planen.

Status rapport.

Det blev lite målerier gjorda även ikväll. Kan tänka mig att de flesta kvällar framöver kommer innehålla färg, damm och pyssel på ett eller annat sätt. Men det är väl lika bra. Så att jag får någonstans att bo snart. Men framförallt så att jag kommer åt mina kläder igen. Har packat galet konstigt. En väldans massa kläder, men ingenting som passar ihop.. Jag tyckte jag packade så himla himla bra. Och var nästan lite stolt.. Jo. Tjena. En hellyhansen tröja och 14 par strumpbyxor (typ). Det är att packa bra !?


I morgon står en massa roligheter på schemat. Så nu ska jag sova.


So long.

(om man inte vet, så bor mini me och jag hos min mamma tills dess att våran nya boning är färdigrenoverad)

Välkommna.


Här är det tänkt att jag ska äta middag på lördag..

Och efter middagen ska jag kolla på tv här inne..

Och innan jag går och lägger mig här..

..tänkte jag ta en dusch, här..



Det går bra nu. Kompis. 

(Not so much) Fridens.

Det står still.

Ikväll har jag varit till nya lägenheten. Slipat och målat lite skåp. Känner mig dammig. Och jävligt trött. Trött i skallen och i kroppen (Mira gjorde morgon kl 5 i morse..). Fast mest trött är jag nog på hantverkare. Speciellt hantverkare med uppenbart dålig syn.. Samt dålig framförhållning och tidsplanering. Att jag ska kunna flytta in i helgen är mera otroligt än att all snö har töat bort tills i morgon. Så livet i en kappsäck går vidare. Ett tag till..

Förövrigt har det varit en bra dag. Mini me och jag har hängt på öppna förskolan. Och kollat på golv. Så nu vet jag vilket jag ska ha. Det kommer bli grymt nice. Och lite för dyrt..




Fridens. So long. Vi hörs. God natt..

Prickar&Ränder.



Idag hämtade jag ut två tradera paket. En kavaj och en tisha. Båda från Cheap Monday. Och båda två är nya. Kap kap kap. Tradera är ju bara för bra. Ja.


Fridens.

Kan själv.





Dagen.


Igår var det packa packa packa som gällde. Non stop hela freaking dagen. Med hjälp av mamma och moster Brita. (Mira var också med på ett hörn. Fast hon packade mer ur än i..) Blev det sista packat sent i går kväll. Idag står köra-alla-packade-grejer-till-nya-lägenheten-och-städa-ur-gamla-lägenheten på schemat. Och ikväll väntar lite välbehövliga festerier. Det är glitter och glamour i dödens boning ikväll.. Intressant. Minst sagt.


Nu kaffe och lite sväng.

Fridens.

Sista natten med gänget (grannarna...).

Det är sista kvällen i lägenheten. Känns bra. Har dock trivts här. Ja, om man bortser från att grannarna inte alltid varit de roligaste. Men det är skit man får ta.. Morgondagen och dagen därpå kommer vara två långa dagar. Så jag borde skalla ner mig i sängen. Men jag är inte riktigt redo för att sova sista natten här. Än. Ska lyssna lite på Kelpe (som är fantastiskt bra btw..) och läsa lite tidning först. Sen så. Säger jag tack och godnatt till Allén..




So long.


Hjortron.


Dessa inhandlades också idag. En ny atthaiväskanhandcreme, och C-vitamin ampuller. 28 dagars kur.

Min hud är för tillfället helkass. Eftersom den varit utan sol en evighet. Grå, trist och matt. Så ikväll påbörjas, få-tillbaka lite-lyster-och-göra-huden-lite-mera-fresh-projektet, innan vårsolen kommer och gör sitt. Med hjälp av bla aspirin mask 1-2 ggr i veckan, denna kur från lumene och lite (en jefla massa..) andra hemkok och produkter. Hoppas jag projektet ros i hamn. 


Aspirin mask: Mosa några tabletter med lite vatten, och smeta ut på rengjord hud. Den är peelande, förminskar porer, ger fin lyster och är great mot finnar. Här kan man läsa lite mer.

På ett par minuter.


Fyndat idag på B-young. Från MbyM. Lagomt skirt och perfekt längd.

Trots att jag bara var på stan, i vad det kändes som, ett par minuter. Shoppade jag bla denna tunika, ett par byxor och en ny LBD (den lilla svarta, på svenska..). Jag tror banne mig det är köpstopp för fröken Skoglund nu. Iallafall när det gäller nya kläder. Secondhand/tradera är ju en helt annan sak..

Tomatochbasilikapasta.


Mira får lunch direkt ur burken idag.. Glammigt som fan. Men hon får avnjuta den till tonerna av denna man. Så ett stämningsfullt matintag blir det iallfall.

Nu ska vi gå ut. Köpa färg med mamma. Fika med Jennie. Och hämta paket. Och vackert väder är det också. Vilken dag!


Fridens. 

Kiwi.

Nu är klockan så där mycket igen. Dags att kinesa. Som min vän Erik skulle ha sagt. Men jag har dock gjort lite nytta ikväll. Jag tog mig i kragen och smörjde in lite skor. Välbehövligt med skovård ibland. De mår ju så mycket bättre av det. Precis som man själv gör av lite fix. Sen luktar det ju gott också.


God natt..

Orange.


Tre av mina senaste produkt inköp. Kvitten cremen och Weledas Baby body cream är räddningen för mitt torra ansikte och mina fnasiga händer (samt Miras torra kinder och ben). Ansiktsvattnet är ju bra i alla lägen.

Ensamhet.

Jag beslutade att stanna hemma idag. Promenad och paket får vänta till morgondagen. Jag kände att jag behövde en stund för mig själv.  Lite lugn och ro. Äta lunch sittandes vid bordet. Istället för på golvet, med en mini me som absolut ska ha skeden. Eller vad jag nu äter med.. Så nu sitter jag vid köksbordet. Lyssnar på Esbjön Svensson Trio, läser senaste ELLE, dricker kaffe, surfar runt och bara är. Förjefla skönt må jag säga.


Fridens.


Stickat.




Jag har köpt en ny mössa (fusk såklart). Det är bra med alternativ har jag hört..

Go´morron.

Vi börjar dagen, i sedvanlig ordning, med att pumpa  lite  hiphop. Det går som lättare att få i sig gröten då. För Mira iallafall. Jag äter ingen gröt den här morgonen. Så det är inga problem för mig... På dagens schema står en lång promenad. Och hämta ut paket. Fan, jag älskar de här tradera veckorna. Paket paket paket.


Nu kaffe.


So long.

Lite av det nya.




(Eko)Klänning-H&M. Byxor- Tradera. Bustier- H&M.

Jag är glad, och nöjd, just nu. Sakerna från H&M kom idag. Allt satt bra förutom en av kjolarna. Men den går säkert att fixa till med lite nål och tråd.. Dessutom har tradera paketen brjat trilla in. De gula byxorna är sjukt snygga på. Fick dock hem några sämre köp också. Men så är det ju med tradera. Fast efter ett par varv med symaskinen så ska de kläderna nog också sitta nice.


Btw så fick jag hem två!? st bustiers. Så om någon vill ha en av dem så hojta till.



Rutor.






Skjorta- Secondhand. Jeans-Secondhand. Väst-Gina T. Halsband-Indiska? Mössa-Seger, såklart. På fötterna satt de svarta kängorna från Ellos. 

Blogg.se är sjukt drygt idag. Det går inte att göra någonting. Och allra minst går det att ladda upp en bild på hela mig. För det hade jag tänkt göra. Så dessa får duga. Men jag kan dock konstatera att det är en dålig vinkel att fota min näsa på. Det ser ut som att jag slåss ofta. Men det gör jag inte.. Bara så att man vet.

Vi drar ut.

Jag trodde vi hade fått tillräckligt med snö? Men icke. Alltså. Jag som traderat och beställt hem så mycket vår prylar.. Känns ju nedrans trist att de ska få ligga och samla damm.

Idag ska jag göra en massa ärenden. Skönt att slippa vara i lägenheten. Som just nu ser ut som skit. Lortigt och stökigt. Men jag har tappat lite lust att fixa och dona. Vi ska ju ändå flytta snart. Så det får faen va till lördag då det ska flyttstädas. Vi (jag) får stå ut. Fast om jag ska vara ärlig. Så har jag bott i värre kaos än det här. Ja. Mycket värre kaos.



Nu lite piffning.

Fridens.

Kläderna.




Som vanligt när jag ska ta kort på moi. Så ska grodan vara med. På ett eller annat sätt. Idag skulle hon promt leka med mina skor. VIlket jag inte tycker hon ska. -My precious.. Men efter ett tag fick jag äntligen stå alena framför kameran... Och fick till en outfit bild. Dock en något omunter sådan. Och lite suddig.

Glansig skjort grej-Cubus. Kofta-Monki. Jeans- Secondhand. Kängor-Ellos. Mössa-Seger. Armand-KappAhl & ?

Walk lika a warrior.


Stadig som en fura. Typ.. Mini me går numera nästintill perfekt. Bra där Grodan.

Tack för helgen Anna.



Anna.. Och mini me.

Det har varit en väldigt trevlig helg. Med Grannaste Grann Anna. Vi har inte gjort många knop. Bara chillat och softat. Behövligt nu. Speciellt eftersom både jag och mini me fortfarande är krassliga. Vi fick ett litet återfall i allt snorande och hostande. Så nu är vi sämre än vi var i veckan. Men men. Det går över. Snart hoppas jag. Jag har då faen inte tid att vara sjuk den här veckan. Tusen miljoner saker ska fixas inför flytten. Och just nu känns allt bara som ett stort kaos. Men men. Det går väl över det med. Får jag hoppas.



So long.





Mesalike.


Jag skulle inte bli speciellt ledsen om jag hade de här fina prylarna. Oh, vad jag gillar´t!!  Skorna tänker jag nog kanske kosta på mig. Och en liknande väska måste hittas. Pronto.
Från Minimarkets f/w kollektion -10.


Finaste Julia.



2xGrått.


De ser inte mycket ut för världen. Men... Figursydda. Kan kläs upp eller ned. Och bäst av allt. De sitter som ett smäck..(!?) Ja.

Anna är här.

Anna är här och myser med mig (och mini me..) i helgen. Och just nu sitter vi och väntar på att Mira ska få för sig att sluta skrika. Och somna någon gång. Så att vi kan komma åt dippen. Till våra chips. Att flytta kommer fan vara det bästa jag gjort..  Dagen har spenderats på stan och på min systerdotter Julias 4 års kalas. En mycket trevlig dag alltså. Och ja, jag handlade faktiskt lite nytt. 2 klänningar närmare bestämt.



Nu chips och ansiktsmask.

Fridens.

Tygstycken.


Jag har beställt lite kläder ikväll. Dessa tre är några av mina nya garderobsvänner...(från H&M) Och jag har även traderat hem en väldans massa saker. Det är farligt att inte ha någon tv.. Och långtråkigt. Fast jag tycker nog jag är värd det!? Ja. Alla gånger.


Ska bli roligt att få lite paket till veckan.

So long.


Händelseförlopp.


Vi mår bättre idag. Inte helt hundra. Men såpass att vi varit utanför dörren iallafall. Känns bra. Det här med frisk luft ska ju inte underskattas. Det gör en förjefla gott. Och när det gäller detta, kan jag få vara präktighetens urmoder. Det gör inget..


Fridens.

Igentäppt.

 



Vi är lite krassliga både jag och mini me idag. Eller hon har varit det ett par dagar. Jag vaknade i morse och trodde huvudet skulle explodera.. Och halsen gå av. Inte så kul. Nej. Så vi tar det rätt chill idag. Vi och Owl city.


Owl city är btw det mest geniala på mycket länge. Så bra att man nästan blir lite kär..

Sol i sinne.

Det är ju helt amazing väder ute. Och målaren var nyss här och hämtade nyckeln till lägan. Lägan som det är sjukt mycket jobb med. Är jävligt glad att jag lejde bort det. Istället för att tjura på med det själv. Hade så vart fallet. Hade jag kunnat flytta in lagom till nästa år. Och att stå med dubbla hyror så länge. Är ju inget alternativ. Nu är det bara golvet jag ska kirra själv. Fast det tänker jag nog leja bort till pappa. Eller till någon annan händig i min närhet..



Mira sover för tillfället. Sover snoret av sig. Förhoppningsvis. Och eventuellt kommer mamma hit senare. Så att jag kan ha lite syjunta. En jefla massa kläder ska sys om och sys till. Kul. Kul.

En bra dag det här. Ja.



Fridens.

Rött&Pös.


Det skulle vara mycket ärtigt om jag kunde gå omkring så här nu. Mycket ärtigt. Men jag antar att mina skalbyxor kommer stå för klädvalet även denna månad..

Från Topshop och H&M.

Kvällschill.









You Tube är numer min bästa vän. Nu när tv;n inte vill samarbeta längre.
Men det är åandrasidan sjukt mycket mer bra på tuben, än på tv:n. Så jag deppar inte..




So long.

BildBonanza.





Kul helg? Ja.

RSS 2.0