Godis.

Min lördagskväll här i Malmö..

 

 


Erfarenheter.

Det är fint att vara i Malmö. Väldigt trevligt att hänga ut med vänner man saknat.. Äta god mat. Prata om allt och inget. Och bara vara. Jag är fan väldigt glad att jag har de vänner jag har. Alla mina vänner. Ni är guld. 


Resan hit var en jävla pärs. Någonting jag aldrig gör om. Inte ensam. Och inte utan att ha kissat först. Blåsan fick visa vad den gick för. Och, den klarade faktiskt mer än jag trodde.. Mira visade dock, högt och tydligt, att det här med att resa inte riktigt är hennes kopp te. Än. Just nu är hon ingen back-packer. Det är ett som är säkert.


Klara & Co (Jonas & Fredrik=Co) är på en konsert just nu. På något ställe som heter någonting med halv. Tror jag. Själv ska jag, när jag ätit upp min citronbiskvi (som är to die for) krypa ner bredvid mini me. Och hoppas på att hon somnar om. Just nu kryper hon omkring i sängen (bara så att folk inte får för sig att jag låter henne krypa runt i sängen hur som helst, så sover vi på en madrass på golvet. Bara för att klargöra. Om nu någon skulle få för sig nåt alltså...) och vill inte riktigt sova. Det vill jag. Idag är jag dödligt trött.





God natt and so long. 

Karaktären.



Mamma hade med sig dessa ikväll. Så sockerförbudet höll, som väntat, inte så länge. Men, fan, jag kunde ju bara inte tacka nej. Och himmelskt goda var de. Och jag kan (nästan inte) tänka mig hur de smakar med full styrka på smaklökarna. Mm. Mm. Mm.



I morgon tar vi lite av vårt pick och pack och drar till Malmö. På lång weekend. Vi ska hänga, och bo, med Klara & Co. Ska bli riktigt nice. Ser fram emot att träffa lite gött folk som jag inte sett på länge. Och lite shopping skulle också vara fint att hinna med. Men Mira ska få träffa lite släkt (sin pappas) under eftermiddagarna, så vi får väl se hur det blir med inköpen....


Nu packa kappsäcken.



Flawless.



Dessa inhandlades idag för att hjälpa mig med fejset. Förhoppningsvis.

Jobbigt läge.



Det var fan inte lätt att få ordning på fejset idag. Men nu har jag gett upp. Orkar inge mer. Trots ringar stora som satsumas runt ögonen. Och en näsa lätt tre gånger så stor som vanligt. Går vi nu till tandhygienisten med Mira. Dock har hon inga tänder än. Men... Dit ska vi.


Sen blir det fika x 2.

Miroslav(a)



Mira ser ut som en liten ryssa i sin aktadetlillafjunigahuvudetfrånonödigabulor hjälmen. Ska nog ta och klä den i lite (fusk)päls. För att maximera effekten.

Sista frossan.

Ja det här med att vara sjuk är ju ingen höjdare alltså. Så jävla less på skiten nu. Men i morgon friskförklarar jag  mig själv. Och går och fikar med Therese och Jennie.

Jag lovade mig själv att när jag är frisk är det ta mig sjutton socker och allmänt snask förbud. Så alltså börjar ju det i morgon. Fan. Idag känner jag mig inte alls peppad på det. Men ska det bli av så får jag hålla mitt ord. Annars går det inte. Fram till den 14:e november, när finaste Anna fyller 25 borde jag väl för fan kunna hålla mig? Eller? Fast vem fan försöker jag lura. Det blir tufft as hell. Socker är ju räddningen i dessa hårda tider (hårda tider = sömnlös tillvaro).


Ikväll gör jag mina sista svullningar på ett tag (öh, ja knappt tre veckor, men ändå...). Utan att känna vare sig lukt eller smak på det jag stoppar i mig. Trycker jag jordnötter som att det inte skulle finnas en endaste nöt kvar efter dessa på hela jävla jorden. Och äter chokladbolls smet direkt ur bunken. Eftersom jag inte har vare sig pärlsocker eller kokos hemma, så är det ju ingen idé att göra bollar.


Vatten dricker jag också. Massor.

Status.



Det är här vi tillbringar våra dagar (och nätter..) för tillfället. Eller iallafall jag. Mira som är lite piggare än mig. Tycker det är fett tråkigt att ligga i sängen mer än nödvändigt. Så hon härjar omkring på golvet istället. Ibland kryper hon till sängkanten och vill komma upp och softa en stund. Men det brukar räcka med en sisådär 10 minuter. Sen tycker hon det får vara nog. Jag tycker det får vara nog med detta elände. Om sisådär 10 minuter.

Önska en önskan.



Min inspiration i sjuksängen. När jag blir frisk ska jag också vara snygg.


Felinformerad.



Jag trodde att en sjukdom skulle bli bättre allt eftersom dagarna går. Men icke. Så jobbar tydligen inte denna. Om jag har känt mig överkörd av truckar och ångvältar de senaste dagarna. Så har hela jävla sovjets pansarvagns förråd varit ute på tur, och styrt sin kosa rätt över mig. Och speciellt mitt huvud. Sinnes. Men jag ska försöka lura grodan att sova middag snart så att jag kan göra detsamma.



Men först. KAFFE.

Rödlätt.



Grodan undrar va fan jag har i fejjan... Med all rätt. Inte skitsnyggt precis.

Jag försökte göra mig lite fresh (läs med betoning på försökte) tidigare idag. Med hjälp av en ansiktsmask. Det gick föga bra. Det var inte mitt smartaste drag att lägga en lermask runt en söndersnyten näsa. Ibland borde man faktiskt tänka efter en gång till. Men har man blivit överkörd av en gaffeltruck så är väl inte tankeverksamheten på topp. Uppenbarligen.


Mira verkar dock piggare idag. Och kör runt med sin gåstol som en liten toka. Helt crazy. Snart är det dags för lite mellanmål. Banan för tokan och chokladkaka med glass och jordgubbar för mig. Jag har verkligen blivit bra på det här med nyttiga mellanmål det senaste. Ja visst, min kvisst.

En lång dag.


En suddig bild passar dagens mode.

Dagen har bestått till största del av säng häng. Vi har sjukdom i kroppen. Jag och Mira. Hon låter och hostar som en liten gubbe, som druckit för mycket whisky och rökt ex antal fler cigg om dagen än möjligt. Och jag känner mig överkörd av en gaffeltruck. Med en ångvält på släp. Typ. Med en extremt rinnande näsa på det. Yey. Livet är härligt.


Mamma har dock varit här, till vår stora glädje, några timmar och tagit hand om oss. Handlat, lagat mat och diskat. Men, nu är vi ensamma igen. Och det blir åter säng häng..


Go´natt.

Sjukt.


Mina bästa vänner just nu..

Insomning.

,

Ikväll fick mini me somna in till tonerna av denna låt. Det fungerade fin fint.
Hon, precis som jag, gillar hiphop klassiker på kvällskvisten...

Dagens.


...mellis.

Välbehövligt.




Det sista verkligen behövda sko köpet för den här hösten får bli ett par nya vita sneakers (köper jag andra skor är det bara för att jag är typ materialist och skogalen, eller för att de är billiga, inte för att jag verkligen behöver, för det gör jag ju inte. Egentligen... Men vem fan vill inte ha skor?). Som är snyggare än typ allt annat att ha på fötterna (sneakers i allmänhet alltså). Eftersom mina vita inte är vita utan gråa numer så är det ju inget snack om saken. Ett par (krit)vita sneakers ska bara finnas i mitt hem. I allas. Helst.

Och vem kan motstå ett par med körsbär på? Inte jag iallafall. De får nog bli min lilla höst bonus. För det är man väl värd... (!?)


Vilken butik som ska få mina pengar, är dock ännu oklart..


Inget nytt.



Hoppsan Kerstin. Har kollat igenom vad jag skrivit det senaste. Och till min stora (???) förvåning. Hade jag skrivit om, sömnproblem, sömnbrist, skor, en vaken Mira, med sömnproblem, skor, tröttma, utebliven sömn, samt lite annat sömnrelaterat. Och skor. 

Men det är väl bara att inse. Mitt liv består av sömn (eller ja, utebliven sömn..) och skor.


Jag gillar skor (nähä..). Jag gillar visserligen att sova också. Men där kan jag inte riktigt bestämma mitt öde. Så skor är mitt sömnsubstitut. Ok?


Bra.

En kan aldrig få för många par skor..  Och en måste ju sova.




(har dock ingen bra förklaring till alla skoköp innan Mira, men.. ja.. äh, skyller på sömnbrist då också..)

Nynynynytt.

Nu sitter jag här. Nyduschad. Med nyborstat hår (äntligen!). Nyäten. En nybäddad säng. Nytvättad tvätt. Och en nyvaken Mira. Allt skulle ju kunna kännas bra. Om det inte vore för att klockan var 12. På natten (!?). Och inte på dagen. Det här med en nyvaken Mira vid den här tipunkten är ingen hit. Inte heller att ha nytvättat hår (hatar nämligen när kudden blir blöt... går INTE att sova då, skulle nästan kunna dra det så långt och påstå att det är lite äckligt. Jo, och obehagligt..). Men, om jag känner mitt lilla hjärtegull rätt så hinner det torka innan jag får lägga ner huvudet.. Så varför bekymrar jag mig.




Käglan.



Grodan lärde sig idag att ta sig från krypande (ålande) till sittande. Utan att trilla åt något håll (ltänk bowling kägla..) och slå i sitt fjuniga huvud. Skönt tycker jag. Hon grinar så mycket ändå...

Morgonstund.


Så här ser jag ut på morgonen.

Jag är trött. Men mitt hår är nog ännu tröttare. Så jävla tovigt. Plockar jag inte fram hårborsten inom en snar framtid (och använder den..), så dröjer det inte länge innan dreadsen är tillbaka på skallen..

Vill ha NU.

100 g mörk choklad
100 g smör
2 ägg
1 dl grädde
1 tsk vaniljpulver

Smält chokladen och smöret försiktigt. Tillsätt grädden.
Vispa äggen med vaniljen, och rör sedan ner i chokladkrämen.
Smeten räcker till en stor form eller till många muffinsformar. I muffinsformarna har man bara lite smet nere på botten. Det ska bli ganska tunna kakor.

Grädda i 200 grader. En hel form tar 6 minuter. Muffinsformarna tar 3 minuter.





Det blir till att göra sådana här i morgon känner jag. Någon som vill bli bjuden?


På väg tillbaka.




Dagen har, trots allt grin, varit ganska soft. Vilket förmodligen har berott på att Mira sov typ 3 timmar i sträck på eftermiddagen. Vilket betydde att jag kunde ligga på sofflocket och sörpla kaffe. Lika länge(många koppar blev det). Och nu lagom till kvällen. Börjar jag bli människa igen. Men bättre sent än aldrig...



Nu rädda skorna från att bli uppätna. (hon är nästan värre än hunden jag hade förut.....)

Fridens.

Sun is shining.

Miras morgonhumör är fan inte att leka med. Kan hända att hon brås på mig. För man kan väl kanske inte påstå att mitt är av bästa sort heller, men ändå.. nu handlar det om henne, inte om mig.. Just nu är det inte så kul att promenera runt i mina mockasiner. I över 2 veckors tid har little miss sunshine sov vägrat. Istället har hon tjurat och gnällt.. Sinnes. Och i morse välte hon en stol över sig. Som grädde på moset liksom. (Ingen större skada skedd. Ett litet litet blåmärke i pannan. Men det är ju oundvikligt när hon härjar fram som ett jehu)


En tand eller två hade varit på sin plats. Då skulle detta decibellande ha en riktig anledning. Nu känns det mest som att hon jävlas med mig...


Men, lite mer kaffe på det här så.. så kan jag kanske skratta sen.


Jahaja.

Vill sova. Kan inte sova. Grannar grannar grannar. Ska ta mig fan flytta ut till en stuga i skogen. Där man kan få lite lugn och ro. God dammit. Speciellt dagar som denna(att det är självförvållat att denna dag är lite mera jobbig än andra, det hör inte hit...).

Hade inte Mira äntligen somnat. Efter en väldigt tjurig kväll. Vilket gör det hela än mer jobbigt. Så skulle jag nog skrika och titta på tv jätte högt. Sjunga falskt skulle jag också göra. Bjuda in en häst som fick gnägga lite skulle ju vara trevligt. Kanske hoppa och stampa i golvet med. I takt med hästens gnägg och mitt skönsjungande. Ja. Det skulle jag. Vad härligt det skulle vara. Och kul.



Nästa gång jag har barnvakt. Då ska detta ske. Förutsatt då att grannarna är hemma vill säga. Annars skulle det kanske vara lite meningslöst..... Och onödigt jobbigt.

Hemmavid.




Den här glada skrattiga lilla sköningen möttes jag av när jag klev innanför dörren idag. Världens bästa Groda.. Som hade haft det toppen med världens bästa mormor.

Dagen efter.



En pizza i dag var verkligen på sin plats. Några alvedon likaså. Mitt huvud gör ont. Väldigt ont. Fötterna är pretty ömma de med. Men det är jävlar i  min låda värt det. Sjukt kul kväll.  Vi kickade och shakade ass. Med bästa Lina. Och hennes kombo (även Stefan var med på ett hörn). Dans och en väldans massa skratt. Var fan precis vad jag behövde. Det här kan jag leva gott på..

Tills nästa tillfälle ges..

Takt byte.

Nu lämnar jag en chillig dag bakom mig. Och klackar om. Party mode:et är här föra att stanna. Mamma ska ha Grodan och jag, jag ska på festligheter....

Vi ses i dimman.

So long.

Slut i huvudet.

Ja jävlar. Det märks att jag är trött. Raderade förra inlägget istället för att byta kategori. Som det var tänkt. Jaja. Inte mycket att göra åt. Gjort är gjort. Bytt är bytt.


Fast eftersom det nog var mest en massa svammel så gör det inte så mycket.


Kontentan var iallafall att det var trevligt med besök igår. Och att pajen gick hem. Och att det förhoppningsvis blir mer av det. Både av paj och besök...




Kompisar från förr.



Jessica, som är en gammal vän till mig, och hennes lilla Ronja, 1 år, kommer hit i eftermiddag. De får agera försökskaniner på min nya paj. För idag tänker jag outside tha box... Och går all in. (Kunde inte bestämma mig för vilken sort jag skulle göra....) Smulpaj gjord på rågmjöl, rågflingor, solrosfrön, socker, smör, sesemfrön, äpplen & blåbär, kanel och kardemumma. Med Go greens vaniljsås. Och kaffe såklart


Jag tror det blir succé. Vad annars? Jag+ paj= bra kombo.. Oftast.
Den är iallafall ganska nyttig...

God natt.

Jag, min ena bror och mamma har haft lite familjehäng i mitt kök under kvällen. Alltid lika trevligt. Och såklart, som den slavdrivare jag är, satte jag dem i arbete också. Mamma fick laga mat och Niklas fick plocka bort dörren till min walkincloset (som man får backa ut ur...) Nu känns det mycket större. Ja enormt.


Kvar av denna dag är väl egentligen ingenting. Har gjort alla mina tänkta sysslor. Så nu ska jag läsa lite magz (ett lite coolare ord för tidningar..) och äta lite mörk choklad. Sen bliré sängen.




So long...... Sweet heart.........

Invigning.


Idag invigde jag mitt senaste sko köp. Grodan och jag har traskat runt på stan idag och letat ett grått slappt linne till mig (som inte har en massa tryck och annat skit på sig..). Utan framgång dessvärre. Men skönt att komma ut från hålan.


Nu klä på oss igen. Nya uppdrag väntar.

Lena Anka.


Det gick någorlunda smärtfritt att äta upp frukosten (polenta gröt med hemgjord lingonsylt) (som faktist jag har gjort, idag.. jo.) och dricka kaffet. Fast det tog tid. Mira skulle ha lite lunch mitt i och sen skulle hon hänga på armen under andra halvan av tallriken. Men det gick. Och nu är jag mätt. Och snart pigg.


Vi får besök av Petra och Matilda om en stund. Trevligt. 
Kanske man ska bli lite hemmafru för en stund igen (går ju in i den rollen lite då och då, nätshoppar, bakar, slöar, bestämmer, domderar, sätter folk i arbete...) och baka en paj? 

Det skulle ju vara gott..



Nu plocka fram grodan som för tillfället ligger under sängen.



Dragkamp.


Nu är det ingen ro i vassen längre. Mira tar sig fram väldigt fort. Och gillar att dra i saker. Sladdar och min klädhängare är favoriterna. Mina skor gillas skarpt de med. Inte bra. Inte bra. För om jag hade lite tid inann till att dricka mitt kaffe på. Så är den tiden lika med noll nu. Ungefär.

Och av någon anledning lyssnar hon inte på mig när jag säger stanna....
Kanske en släng av 7 månaders trots!? Jo, så är det nog.




Nu nytt frukost försök.

Dagens 2 hand.





Jag och mamma har varit runt på lite secondhand shopping idag. Det blev bl.a en höstjacka till mig. Vilket var väldigt behövligt, eftersom jag inte har någon. Det börjar ju bli lite kallt nu med bara stickade tröjor på sig. Det blåser liksom rätt igenom... 

Mira fick en kofta. Eftersom hon redan har en jacka...







Flera besökare.



Vi har söndags hängt med Lina idag. Väldigt trevligt. Börjar nästan bli lite av en tradition nu...
Vårrullar har ätits, kaffe har druckits, grodan har busats, och en liten tår till reprisen av Greys har fällts. En utomordentligt bra söndag.

Stefan, Kerstin och pappa har även varit här. De två förstnämnda bjöd på bakelser. Vilket gjorde söndagen till ren perfektion..

 



Kerstin mamma Jennie.





Jag fredags myyyyste (!?) så här igår... Och kom i säng efter en mycket mycket trevlig dag och kväll/natt  way to sent. Så idag är jag som ett slakt. Men det är det värt. Det är så fint att det finns människor som förgyller en ända in i benmärgen. Ni vet vilka ni är. Tack.




Nu fixa grod lunch.

Go go go.


Det är full fart på Mira. Igår ålade hon sig fram. Idag springer hon.....!!
Nä (skojja ju bara...), men nästan. Det liknar mer kryp iallafall. Gött. Heja Grodan!

God morgon.



Det är ganska skönt med tidiga mornar ändå. Man kan ligga på golvet och chilla medans grodan ålar omkring och drar och sliter i allt hon kommar åt. Läsa en tygbok. Kittlas. Leka med Jacke och alla de andra. Sjunga lite (jo, det uppskattas, faktiskt..). Och MYS är väl det ord många skulle använda för att beskriva detta. Och även jag ibland. Allt för ofta. Trots att det är bland det värsta ord jag vet. Mys? Vadå Mys? Jag vill radera det ur mitt vokabulär. Men sätt dit ett fredag innan och jag spyr lite. FREDAGSMYS. Som kan vara det töntigaste uttryck som finns. (Det finns säkert töntigare, men just nu kommer jag inte på nå´t annat.. kanske för att det egentligen inte finns ett..). Idol chips och fredagsmys... Sinnes. Vart är världen på väg?




Nu tvaga munnen.

Torsdags kväll.






Criminal minds på tv:n. Jävligt högljudda grannar. JÄVLIGT HÖGLJUDDA. (de sjunger segern är vår, så antar att det är sport de tittar på...) Mira sover. Konstigt nog. Jag känner mig ganska fresh. Nya ansiktsprodukter flyttade in hos mig idag. Från Clarins. Så jag har hemma spa:at för fulla muggar ikväll. Nice. Nu får vi hålla tummarna för att dessa fungerar. Och hoppas att jag inte blev typ bankrutt för inget. 

Fast snabbnudlar är ju ganska gott......

Räddare i nöden.



En tråkig middag blir genast lite mindre tråkig med denna på. Så köp köp köp...

Just nu.


Inspiration & Choklad.

Grått.





Min nya sjal.

Dagens jag. Kavaj/Jacka-Secondhand. Tröja-Secondhand. Kjol-Monki. Tisha-NotNkd. Skor-Nike.


En väldigt fin sjal finns nu i min ägo. Inhandlades idag på Kappahl. 64,50 (rea). Bra jävla pris.


So long.




Ihålig värme.


Den här fyndade jag förra veckan på en av loppisarna jag fördrev tiden på. 35 kr. Idag åker den på. Det är dags att börja med stickat nu. Även inomhus.

Dagens mini me.



Dessa bilder beskriver dagens Mira väldigt bra. Det har skrattats, bubblats, sjungits, petats, och sovits...
Och apropå sova, så ska jag göra det nu. Är egentligen inte så trött, men det kan vara bra att få en timmes extra sömn emellanåt. Har jag hört.



Nu krypa ner i den renbäddade sängen. (det är egentligen mest därför jag lägger mig utan att vara trött, för att det är så sjukt jävla skönt att sova i fresha lakan. Utan ens en liten gnutta bebis spya, eller dreggel på..)


Hösteld.


Går just nu i förändrings tankar. Vill fan ha rött hår igen. Klarrött. Med en smula orange i. Lite som en eld. Eldrött. Lite som back in the days. Så att säga (hade rött hår i flera flera år förut.). Men jag vet inte. Det tål dock att funderas på..




Surfade runt för att hitta en färg som liknar den jag vill ha, inte det lättaste kan jag tala om,
men jag hittade den här bilden inne på Glamour.se. Det är deras AD. Sjukt snygg frippa!
Och sjukt snygg färg.. Nästintill perfektion när det kommer till röda nyanser.
Jag gillar´t.

Full fart.



Man kan ju inte vara snygg jämt. Men så här har jag gått omkring idag. Och fått mycket gjort. Städat, diskat, lagat lunch (med hela kostcirkeln tillgodosedd... händer inte så ofta), bytt sängkläder, duschat, och hängt plenty på golvet. Ändå är klockan bara 5. Skönt. Och nu är det slappa i soffan med mini me innan det är dags att dona med kvällsmaten..

Skills.

Den lilla mistluren har en tendens att vakna vid 6 och ta i och ljuda för full hals. Inte igår då (tack och lov, prisa herren för det...typ..). Men det är oerhört jobbigt och tröttsamt i längden. Det är tur hon är söt iallafall. Annars hade det varit horribelt. Och man får väl hoppas att allt detta (o)ljudande leder någon vart...



Nu ligger hon och ska (förhoppningsvis) sova lite förmiddag. Och jag försöker pilla i mig lite frukost och tittar på Efter Tio med Malou. Samtidigt som jag får gå fram och tillbaka till henne för att plutta i nappen, som hon konstant spottar ut och sen skriker efter. De lär sig fort. De små liven.. Vissa saker lite för fort.





Oljuden är inte skrik som i grina och skrik skrik, utan skrik som i; åh jag har kommit på (för längesedan nu..) att man kan använda stämbanden och låta jätte jätte JÄTTE högt skrik. Vilket verkar vara jätte jätte JÄTTE kul... Dock inte för mig. 








7 månader.


Mira leker hellre med filtar, än ligger på dem..





Grodan valde att ta sovmorgon idag. Inte mig emot. Hon slog upp sina blå vid 9 (annars 06.15). Jag sov också. Såklart. (känns ju jävligt puckat att gå upp när man är trött som ett as och verkligen inte behöver röra en fena egentligen..). Det var nog välbehövligt efter den här helgen. För oss båda. Och nu har hon sovit 2 timmar middag. Trött? Ja, lite kanske..




Nu Lunch. Sen gå och hälsa på.


Later...

Söndags feeling.

.
 
   Botar all eventuell söndags ångest...

Lida Pin.

Såklart tog jag mig ut igår kväll. Ingen utebliven sömn kan hålla mig hemma. Och speciellt inte om jag köpt nya skor. Men vilken kväll sen. Hade verkligen sjukt roligt. Det var fan ett skönt gäng som var ut. Och bror gjorde ett strålande jobb bakom trummorna. Har inte hört dem förut så det var ju på tiden. Riktigt svängigt. Enda minuset med kvällen var att jag inte tog ett endaste jäkla kort. Trots både kamera och kameramobil i väskan. Katastrof. Verkligen. Katastrof... Men, tur minnet är i behåll. Än.



Idag får vi besök. Så jag ska städa (det blev såklart inte av igår). Och baka en äppelpaj. En dusch vore kanske på sin plats med. Både för Mira och mig. Men först blir det häng och chill på parketten. Med Jacke Bellino, Fjante, Pipen, Roger och alla de andra som för tillfället tagit över mitt golv. 




Lida Pins My space.




Bananas.

Just nu känns det som att jag och mina nya skor får stanna hemma ikväll. Helt jävla bananas vad jag är slut och trött. Två av de värsta nätterna på länge tror jag. Men men, nu ska jag tvätta, diska och städa. Sen tar jag nya tag och korkar upp en öl, som jag iochförsig inte har, men, ett glas vatten och en STOR jävla kanna kaffe får det nog allt bli då.. Lite mat skulle kanske inte skada heller.






Nu ta tag i dagen.

Till Jennie.




Jennie ville att jag dedikerade detta inlägg till henne. Så att hon vet om henns iPhone fungerar som den ska. (hon har någon sorts specilicious grunk i mobilen som gör att det piper varje gång hennes favorit blogg(ar) publicerar ett nytt inlägg..typ.) Så med detta säger jag godnatt. Och joinar lilla knytet. Ska sova lite nu. Så man inte ser ut som en vandrande död, med påsar from hell (under ögonen) i morgon på den lilla tillställningen jag ska entra. Nä. Snygg ska jag va.....






So long.







Jennie: Jag hoppas det fungerar som det ska, så att du kan fortsätta följa din(a) favvo blogg(ar) på ett lite smidigare sätt...

Till oss.


Grodan och jag fick nya skor idag. Ett par  var secondhand. Ett par var inte det..





Som alltid när jag har långtråkigt och ingen groda på armen, så slutar det med shopping. Men vilket underbart tidsfördriv. Det är tur att jag handlar det mesta secondhand. Annars hade vi fått äta upp inredningen.. Miras nya dosor blir bra när hon ska till och börja gå, förhoppningsvis någon gång lagom till slasket i vår. Mina nya skor kommer bli så jävla bra i morgon kväll. När jag ska ut och titta på min brors band. Release fest för deras skiva står på lördags kvällens schema. Peppat.




Nu gå in skor.

Just nu.

Hem till gården och lunch. Det kan nästan inte bli bättre. Och Mira sover, vilket betyder att jag hör tv:n också. Inte dåligt. Sen lite mer kaffe och dagen är räddad. Vi sov nämligen inte som prinsessor i natt. Verkligen inte.. Men, det ska nog kunna bli nå´t av den här dagen ändå. Jag har ju två nya burkar som ska fyllas.........

Inget ont.



Idag sportade jag mina nya kängor. Grymt najsa. Inga skavsår. Yey!



Härligt.


Så här fin var Jennie idag! 


Lite nytt, eller gammalt, beroende på hur man ser det.. 118 kr (för allt)


Dagens bästa köp. Lätt. 20 kr (för båda)






Härlig dag med härligt sällskap. Härligt. Nu väntar en härlig kväll i soffan. Tror banne mig det blir lite popcorne. Dagen till ära. Torsdagar måste ju fan få vara lite speciella de med.

Smuligt.





Det känns i kroppen att jag inte varit utanför dörren idag. Den vill liksom ut och gå. Röra på sig. Skönt att den känslan infunnit sig igen. Det trodde jag inte. Kors i taket. Jösses Amalia.

Det märks främst på ett par saker. Jag blir otroligt hungrig (kan äta hela tiden, och gör så). Och jag blir fruktansvärt rastlös. Vilket i sin tur gör att jag blir ännu mera hungrig. Och knaprar hårdbröd som att det inte fanns någon morgondag, i brist på annat. I morgon får det banne mig bli en promenad. Mitt hårdbröd är slut..

Och att vara hemma med en enorm rastlöshet när Mira är med sin pappa (han kommer i morgon, och träffar henne). Känns sådär (rastlöshet är typ det absolut värsta som finns, det och blöta strumpor, som också ligger högt på den listan).

Man skulle ju kunna tro att man kanske utnyttjar detta (rastlösheten + barn fri) och kanske gör en grundlig städning. Eller någonting annat man kanske skulle behöva göra. Jo det skulle man kunna tro. Och jag vill gärna tro det. Men jag vet, att det absolut inte kommer bli så. Så därför blir en promenad och loppis med Jennie morgondagens sysselsättning. Ja. Och kanske en dejt med Petra och lilla Matilda.





Det bästa brödet...






Nu ska jag och min bröd fyllda kropp ner i sängen. Och sova. Sova. Sova. Sova.
God natt!

RSS 2.0