Torsdags kväll.






Criminal minds på tv:n. Jävligt högljudda grannar. JÄVLIGT HÖGLJUDDA. (de sjunger segern är vår, så antar att det är sport de tittar på...) Mira sover. Konstigt nog. Jag känner mig ganska fresh. Nya ansiktsprodukter flyttade in hos mig idag. Från Clarins. Så jag har hemma spa:at för fulla muggar ikväll. Nice. Nu får vi hålla tummarna för att dessa fungerar. Och hoppas att jag inte blev typ bankrutt för inget. 

Fast snabbnudlar är ju ganska gott......

Kommentarer
Postat av: Greta

Hej!

Kan du inte ge mig en liten minirecension av produkterna? Plus och minus, resultat på fejset...? Har tänkt köpa Clarins-produkter men vill gärna höra någon annans åsikt först!

2009-11-27 @ 10:27:09
Postat av: LENA (bloggen)

Hallå!

Jag gillar deras produkter väldigt mycket. Pure melt cleansning är jätte bra. Deras ansiktsolja är också att rekommendera (finns inte med på bilden). Purifying cleansing gel gillar jag också. Men deras Foaming cleansers är lite för starka på min hud. Så jag använder den för normal till blandhy, bara ibland. Tex, om jag använt extra mycket smink och varit ute. Annars räcker Pure melt. Tycker den tar bort allt smink. Och tillsammans med ansiktsvatten är det super.



Jag har blandhy, men jag har ansiktsvatten för normal till torr hy, det blir för starkt tillsammans annars, Jag har väldigt lätt att bli torr och röd på kinder och näsa. Och då blir jag genast oljig, då huden ska kompensera det torra.



Mitt råd är att köra så milda saker som möjligt. Ansiktsmasken är helt underbar. Blir genast mycket fräshare i hyn. Och jag använder One-step gentle exfoliating cleanser 2 ggr i veckan, istället för peeling. Då den är lite mildare.



Pore minimizing serum tycker jag dock är onödig. Den gör varken från eller till på mig.



Clarins är ju lite dyrt kanske, men helt klart värt pengarna(De är väldigt dryga). Jag har testat väldigt många olika serier, och clarins är en av de bästa.

Jag hade Dr Hauscka under graviditeten, och den var också super bra. Men nu tänker jag köra på Clarins.



Hoppas du blev lite klokare på detta svammel. Fråga gärna om det är nåt som är oklart.



Ha en bra dag.

Kram

2009-11-27 @ 11:10:31
URL: http://lenaloo.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0