Maxat.


Jag sitter och pysslar med några collage av bilder från helgen, men egentligen är detta den enda bild som behövs. Vi klubbade. Minst sagt. Men nu är jag hemma på min gata i stan igen. Och lämnar en förjefla ball helg bakom mig. Kunde inte haft det bättre. Nu måste jag dock ladda om. Och peppa inför flytt och rust. För om knappa två veckor måste det vara klart. Då får nämligen min  nuvarande lilla lya en ny ägare..  



Fridens.. Och go´natt.

Kvällarnas dagens.



Fredagens & Lördagens. Jag gillar tydligen att vifta med armarna och titta åt vänster...  Och se inte så glad ut. Men det bjuppar jag på. Detta är de bästa bilderna på mina kläder. För den som är intresserad.

Lycka är.



Att kunna stå och äta välling samtidigt. Det är grejer det..

Lättvikt.


Det här med att packa lätt. Och lite. Har väl aldrig varit min starka sida. Men jag skyller det på min pappa. Han är än värre. Så tack för denhärkanvarabraattha genen.. pappa. Jag har dock gjort mitt yttersta idag för att minimera packningen. En ganska liten hög detta. Nu tillkommer bara två, kanske tre par skor. En gigantisk nessesär och en extra tröja. Eller två. Ja, det är allt.. Ja. För en helg.

Med schmör på.





Det finns smör. Och så finns det smör. Det här, det är fett bra smör..


För små hjul i fram.


Ge mig en varm vårkväll. Ja jag tjatar, men jag är förjefla less på snö nu..

Idag gick jag. I motvind. I isade snöfall. I 1dm moddig snö. Bland det värsta jag gjort. Eller, ja,  det värsta jag gjort på mycket länge iallafall. Och det gjorde inte saken bättre, att både jag och mini me var på våra sämsta humör ever. En promenad som vanligtvis går på knappa halvtimmen. Tog över timmen..  Blod, svett och tårar. Sammanfattar vansinnes promenaden. Typ.

Ja.


De här vill jag ha! Från Acne.. (på bilden sitter de på Elsa Hosk..)


Några vänner.


Snart är det dags för de här rackarna att flytta. Med mig såklart. Får nyckeln till lägenheten redan i morgon. Blir guld det. Rackarna är förövrigt några (har ganska många fler, produkter är min drog..)av mina favoriter i dagsläget. Fast nu när det är så kallt använder jag jojoba olja i ansiktet istället för Marja Entrich cremen. (den innehåller vatten, vilket inte är så bra när man är ute och går i kyla flera timmar om dagen.. vatten fryser ju.. och det gillar inte kinderna) Fungerar minst lika bra. Om inte bättre.

Säger det igen.. Olja is the shit.


Fridens.

Huvudbry.





Jag sitter och funderar. Och funderar och funderar. Tv:n är trasig så jag har inte så mycket att sysselsätta mig med. Lika så bra kanske. Så att jag kan fundera. Och det fungerar uppenbarligen. För jag funderar.

Jag vill ha en jävla massa sommar nu. Eller vår. Det är egentligen det jag vill ha. En riktigt nice vår. Men jag tror den kommande våren blir bra. Inte alls som de andra vårarna. Men bra på sitt sätt. Denna vår kommer antagligen innnebära lite mera sand bara. Och då kanske inte så mycket mellan tårna..


Nu fortsätta funderierna.

So long.




Mycket bra att fundera till.

Dagens dagens.




Mira skulle, precis som vanligt, också vara med på kort. Så detta var det bästa jag kunde få till idag.

Dagens extra mycket präktiga outfit. (ursäkta mig för röran i bakgrunden..!?) Det här med väst alltså (täckväst då, vanliga västar gillas skarpt..). Bra är det ju. Men jävlar i min låda vad oärtig man känner sig. Som präktighetens urmoder. Ungefär.. 

Fridens.

Dans & Chips.


Vi har haft dansmaraton ikväll. Jag och Mira. Dansmaraton deluxe rättare sagt. Sprättandes till detta. Så nu är man måttligt trött i benen. För det blev en snömoddspromenad tidigare idag också. Jag ska nog fortsätta med dem. Bättre än knäböj tamigsjutton., Jo. Men visst. Le unge slocknade nyss. Så nu tänker jag sättamig (slänga mig ner och dö en smula..) i soffan. Med Projekt runway på tv. Och en påse chips i handen..


So long.

Långa dagar.

Det är en hel freaking vecka(!) kvar till mini semestern. Att ta på mig mina vanliga kläder och att dansa en hel natt, eller kanske två.. ska bli galet nice. Inte några måsten. Inga tider att anpassa mig efter (mira är nästan värre än Skalman. Och får hon inte mat och sömn på sina tider, kan det ta husihelvetet...). Inget ansvar. Bara göra som jag vill. Och efter den kommande (storslagna) helgen får jag nyckeln till nya lägan. Det blir ett nice till för det. Då har jag ännu ett tidsfördriv. Vilket ger mig två. Promenera och renovera. Och det är ju bra..  Med tidsfördriv alltså.


Nu somna till lite härlig natt tv.

Fridens.


En åsikt.


 V-Magasins senaste nummer heter The Size Issue. Och denna bild är tagen från One size fits all reportaget. Och det stämmer. Att de flesta kan bära upp de flesta kläder. Men jag tycker ändå att den sk plus size modellen är hetare än den lilla spetan till vänster. Som är en vanlig/normal(!?!?) modell. Brukar vara ganska åsiktslös här på bloggen. Men ibland måste jag tycka lite. Idag var en sån dag. (och ja, jag vet att detta nummer av V-Mag varit ett hett samtalsämne på många bloggar länge nu, men, man ska inte stressa...)



Nu en kopp te. Och lite golvhäng med mini me.

So long.

Partyklädd.




Idag har vi promenerat. Det blev 3 timmar sammanlagt. Petra och Matilda var med oss ett tag också. Dock klämde vi in lite golv koll och hälsokostaffärs besök under den första timmen.. Men ändå. Iallafall 2 timmars ihärdigt traskande. Och som vanligt bestod dagens kläder av underställ. Idag Helly Hansen. (Den stickade västen fick värma inne). Men fan, nästa helg. Då jävlar. En visit till le hufvudstad är inplanerad. Utan underställ..

Oljor.


Jag hittade lite info HÄR om vad olika oljor passar till. Jag gillar olja väldigt mycket. Och jag överlever inte utan en ansiktsolja. Eller för den delen en olja i duschen. Fnaskaka är nämligen mitt mellan namn... (och NEJ, man blir inte flottig av olja.. fett löser nämligen fett.. Finnar bla, beror oftast på hormoner)



Aprikoskärnolja (Prunus armeniaca)Halvfet. Hållbarhet 2-3 år. Utvinns ur den inre kärnan i aprikosen. Bra för halvtorr, mogen och känslig hud. Kan användas i de flesta produkter. Påminner om mandelolja.

Lindrande för känslig och inflammerad hud och sägs förbättra elasticiteten.

Passar både ansikte och kropp.


Avocadoolja
(Persea gratissima)

Utvinns ur fruktköttet. Halvfet, mild och näringsrik olja rik på lecitin, E-vitamin och växtsteroler. Hållbarhet 2-3 år.

Bra för torr, trött och glanslös hy - ger lyster snabbt, näring på längre sikt. Känslig hy kan må mycket väl av avokadoolja. Vanlig tillsats i hårvårdsprodukter - ger glans. Kan med fördel användas som oljeinpackning till torrt hår.

Också läkande och lindrande vid solsveda.

 

Havtornsolja (Hippophae Rhamnoides)

Utvinns från kärnan i havtornsbäret.
Intensivvårdande och vitaminrik olja. Regenererande för huden.
har en läkande effekt mot bland annat sår och har desinficerande effekt vilket gör att den ofta används för att förebygga och behandla eksem, strålningsskador och brännsår.


Johannesörtolja (Hypericum perforatum)

Effektivt inflammationshämmande och lindrar på sår och hudirritationer. Oljan kan användas till sårbaddning, salva och i omslag på skärsår, skavsår, svårläkta sår, blodfyllda blåsor, blåmärken och hemorrojder.

Bra för känslig och lättirriterad hud och på infekterade finnar.

Ska inte användas i solen då den kan ge rodnad och utslag på huden.

Jojobaolja (Simmondsia chinensis)

Fuktighetsreglerande olja, halvfet, lätt och mild olja med vaxaktiga fettsyror som ger skydd utan att vara för fet. Hållbarhet 3-4 år. Solskyddsfaktor 4. Gör huden sammetslen. Används i alla typer av produkter, även i hårprodukter vid seborré och mjäll. Kan med fördel användas som fuktighetsbevarande nattkräm. Bra för rynkig, grov och åldrad hy. Sägs ha god effekt på akne pga dess bakteriereglerande effekter.


Kameliafröolja (Camellia drupifera)
Rik på gamma-linolensyra (GLA). För känslig hud. Idealisk som ansiktsolja.
Sägs vara Geishornas hemliga skönhetsknep och passar alla hudtyper, även känslig och allergibenägen hy. Kan penetrera hudens alla hudlager och alltså verka på djupet med sin fuktighetsbevarande effekt. Kan även användas runt ögon och mun för att reducera smårynkor.


Macadamianötolja (Macadamia tetraphylla)

Intensivvårdande olja. För normal till känslig hud. Bra som massageolja.
Ger en fet, lite klibbig känsla på huden och stannar kvar där och det kan ta upp till en timme för oljan att absorberas. Den feta ytan skyddar mot väder och vind och bevarar fukt. Bra för mogen och extra torr hud. Inte lika lämplig för fet hy då det mättade fettet kan täppa till porerna. Har solskyddsfaktor 4.

Mandelolja (Oleum amygdalium)
Skyddande och vårdande olja för torr, spröd och känslig hud. Idealisk för massage och babyvård. Mjukgörande och skyddande. Mild, läkande och kan vara till hjälp vid klåda. Utmärkt som sminkborttagare som den är.

För torr, grov, rynkig, all slags känslig hy, hy med pormaskar. Används till fördel som nagelolja för nariga nagelband.

Nattljusolja/Jättenattljusolja (Oenothera biennis)

Rik på gamma-linolensyra (GLA). Idealisk för ansisktsvård. Mycket torr olja som absorberas omedelbart utan att klibba - känns närmast torr och sträv på huden. För normal till fet hud. Väldigt näringsrik men inte lika skyddande som fetare oljor. Sägs förebygga rynkor.



Ringblommeolja (Oleum calenduale)

En olja som värmer, vårdar och skyddar. För torr och känslig hud.
Fuktgivande, lugnande, blodstillande, lätt sammandragande, inflammationshämmande och antiseptisk. Anses stärka kapillärväggarna och används därför på åderbråck, som den är eller blandad med andra oljor. Som kostillskott kan oljan lindra PMS-besvär och menstruationssmärtor men kan med fördel användas som massageolja vid samma besvär.

Sesamolja (Oleum sesami)
Halvfet lite kladdig olja som tar tid att absorberas. Rik på linolsyra. För kroppsvård, massage och hårinpackning. För torr till fet hy, babyhud.

Sesamolja är en vanlig basolja i solkrämer eftersom den slår ifrån sig vatten bra, ger huden lite färg och absorberar UV-ljus med en naturlig solskyddsfaktor på 2-4.



Sheaolja (Butyrospermum parkii)

Vitaminrik och intensivvårdande olja som är skyddande för huden. För alla hudtyper, särskilt mogen hud, torr hy, känslig hy och babyhy. Bra hårkur för torrt hår och torr irriterad hårbotten. Tar lång tid att absorberas av huden. Den feta ytan skyddar mot väder och vind och bevarar fukt. Påskyndar hudläkning och är bra på torr, narig, fjällig och sprucken hud, småsår, eksemhud och solsveda.


Ylang Yangolja (Oleum unonae)

Oljan ger glans åt håret, sägs stimulera hårbottnen och hjälpa mot seborré genom att reglera talgproduktionen. För fet till fet blandhy. Kan även hjälpa aknebenägen hud. Ingick i den ryktbara Macassar-håroljan. En av de mest använda oljorna i aromaterapi, för att den är lugnande, avslappnande och afrodisierande och äräven en populär ingrediens i parfymer.


Att vara inoljad is the shit..

Fridens.


Mjuk&ren.


Jag ska fira att det är fredag igen. Med att ha lite hemmaspa.. Jojobaolja och lite lite råsocker blir en perfa ansikts skrubb. Följt av Molkosan som "ansiktsvatten". Vilken innehåller naturliga AHA syror. Som går ner på djupet och rengör. Bra mot finnar och pormaskar. Kroppen tänker jag skrubba med olivolja och kaffe. Låter kanske inte så jefla härligt. Men det är sjukt bra! Så ikväll kommer jag lukta kaffe med mjölk och socker. Känns nice... Ja.

Rött&Grönt.



Bästa tipset! En smoothie. Fängelsekostym. Samt lite jordnötter. Räddar vilken kväll som helst...

Hittils idag.




Har vi haft finbesök av Lina.

Och årets första semla var på menyn.

Som var helt okej god.

Det dokumenterades. Såklart.

Mira trynade bort 3 timmar på balkongen. Och missade semlorna....

Dä ä int ba å åk.

Det är frukost här. Som vanligt vid den här tiden. Mira går omkring och gör sina behov. Och jag deppar lite över att jag bor i en håla. Som för tillfället inte kan bli mer oinspirerande. Det finns inget att göra. Ja, om man itne vill fika på ett och samma fik, och handla på en och samma affär, typ. Vilket är sjukt tråkigt i längden... Jag lever i mina inte så ärtiga, men mycket präktiga attvarautomhusutanattfrysa kläder. Att promenera är mitt tidsfördriv now days. Jag gillar ju vinter, men bara om man kan utnyttja den.. Till annat än promenader då. Så att det blev lite vår vore önskvärt. Och att den stannade i ett par år. Tills mini me är så pass stor att man kan släpa med henne ut i pisten. Och åka lite utförs. Då kan det få bli vinter igen. I en månad eller två.


Nu byta en blöja. Yeey.


So long.

Oanvänt.


Det har varit dåligt med shopping det senaste (vilket visserligen är jäkligt bra..). Annat än produkter då. Men det här haffades förra veckan. Glömde dock bort det direkt jag kom hem. Återupptäckte det idag. Nu måste jag hitta ett tillfälle att använda det bara. Som med allt annat. Typiskt..

Den är min.




Jag vann auktionen. Priset blev bra mycket billigare än jag hade tänkt mig. Och om knappt två veckor får jag flytta in. (läs, börja rusta....) Om jag vill. Detta firar jag och Mira med lite gitarrer (två av minis favoriter..). Känns jävligt nice må ja säga.

Nu kaffe.

Fridens.

Varde ljus.


Måndagsmys. Eller!?

Det är strömavbrott här på Allén. Alla fönster i alla hus är svarta. Eller, ja, vissa ser ut att ha nån sorts extra elgenerator eller dyligt ståendes. Så vissa besväras tydligen inte av detta. Jävla människor. Vara så förutseénde.. Jo ja tackar ja.

Om inte elen är tillbaka snart är det väl bara sova som gäller. Datorn lägger av snart. Kanske lika bra. Ska upp tidigt. Vara på hugget och försöka vinna auktionen på lägenheten jag typ redan flyttat in i...


Så, fridens. Och god natt då.

Gåttågåttågått.

Igår var jag ute och knatade sammanlagt 3,5 timmar nästan 4 tillochmed. I rask takt. Uppdelat på två promenader dock. Idag blev det bara 2 timmar. Vilket iochförsig inte är bara så bara. För mina ben är lite möra känner jag. Snömoddstrampande, med en ganska tung unge i en ganska tung vagn, känns på. Men jag gillar´t. Nu är jag på g igen. Känns ypperligt bra..


Mira fick sin första tand igår också. En händelserik helg för hennes del. Men det där med att hon skulle gå innan helgen var slut. Var ju väldigt optimistiskt tänkt av mig. Inte för att jag på riktigt trodde det. Men ändå.. Man måste ju få hoppas lite. Fast å andra sidan kanske det räcker att en av oss har gått... och gått.


So long.

Fredag.


Idag har vi varit på vift hela dagen. Fikat, kollat stan och promenerat med Jennie. Samt ätit och hängt hos mamma. På vägen hem från henne tog jag en liten omväg på 50! minuter. Mira sov och jag hade överskotts energi deluxe. Fan, att gå is the shit. Hade det inte varit så mörkt kunde jag gått i flera timmar. De dagliga promenaderna jag infört på dagordningen igen gör sitt. Verkligen.

Nu dusch. Sen soffa tidningar och godis. Hörde jag fredag!!??




Fridens.

...a walk on the wild side.



Den här lilla saken. På 10 månader. 1 vecka. 10180 gram och 74cm. Tog idag 8 steg helt själv. Utan förvarning. Så innan den här helgen är slut. Ska hon banne mig gå. Här ska övas övas övas...

Blommor&Spets.


Idag sladdade jag förbi stan när jag var ute på uppdrag. Denna våriga sak köptes. Vet dock inte vad jag ska ha till den. Men det brukar ju lösa sig.. Lägenheten var inget vidare. Inrökt och ful. Känns inte värt att renovera den. I fel område låg den dessutom. Nej. Jag står fast vid mitt beslut om att försöka kirra lägenheten i tisdags. Så nästa tisdag kan man få hålla tummarna för mig. Det är då det avgörs.


Nu ska jag duscha.

So long.

Snart mätt.


Frukosten idag består av havregröt med frukt för mini me och soya-yoghurt med banan och solrosfrön, toppat med kardemumma och en jefla massa kanel för mig. Och en kopp (eller 3) kaffe. Det är klarblå himmel och 15 minus ute. Nice. Klockan 13 ska jag titta på ännu en lägenhet. Men jag har redan bestämt mig för renoveringsobjektet. Allt är redan klart i inredningsväg. Ja, i mitt huvud alltså.. Det kommer bli fett.


So long.

Behöver inget gymkort.

Man blir lite smått trött efter en eftermiddag med härjiga ungar. Systerbarnen Julia (4år) Och Gustaf (2,5år) kan inte sitta stilla en sekund. Men det är ju bara som det ska. Och de drar med sig Mira. Som blir svin trissad av deras upptåg. Och blir lika vild. Trots att hon inte kan gå riktigt än, hänger hon på bra. Överallt och ingenstans. Samtidigt. Sinnes..

Lägenheten i ottan var bra. Dock ett renoveringsobjekt. Men ändå bra. Stor, ljus och väldigt nice planerad. (Balkongen är i mitt rum..) Nackdelen är att den ligger på 3:e våningen. Utan hiss. Men jag får se det som träning. Och att beach 2010 kanske kan bli av ändå. Eftersom jag har huvudet under armen. Typ jämt. Och glömmer saker när jag ska gå hemifrån. Inte bara en. Utan ofta flera. Så blir det väldigt mycket spring i trappen. För att komma ihåg allt man glömt på samma gång är ju inte att tänka på (!?). Nej. Verkligen inte...



Fridens.


Fashionabelt.



Underställ-Helly Hansen. Byxor-Lundhags. Mössa-Seger.

Mer fashion än såhär har det fan inte blivit det senaste. Då jag spenderar mina dagar med att vara utomhus så mycket som möjligt. Och som idag, vara barnvakt åt systerbarnen. Men det är rätt gött att sunka omkring i underställ. Osminkad. Med en mössa på skallen. Och rejäla kängor på fötterna. Präktigt? Ja visst...

Idag testar...

Kolla varifrån!

Idag testar jag på livet som 3 barns morsa..


Välkommna.



Mina nya vänner.. Från 100%Pure. Ole Henrikssen. Och Mario Badescu. Naturligt och bra. Mascaran har tex fått sin färg från frukt och te. Beställda från Eleven.se. Där de förövrigt har väldigt många bra märken. (icke djurtestade och naturliga dvs..)

Heltäckande.

Lägenheten idag var inte vad jag hoppats på. Den kändes väldigt liten och instängd. Det kan dock ha att göra med att där var möbler för ett helt kompani, och att det satt korsstygnsbroderier tamigfan överallt. Från golv till tak. All väggyta var täckt. Av vargar, indianer och rådjur (hennes favvo motiv..). Har aldrig sett så mycket pyssel på ett och samma ställe förut. Och eftersom jag har jefligt svårt att föreställa mig lägan utan alla dessa prylar, så får det va.. Ett annat minus var också att balkongen var i Miras (tänkta) rum.. Känns osoft. Den vill ju jag ha i mitt rum.. Vad ska hon med en balkong till!?.. Nä. Mitt hopp riktas till morgondagens lägenhet istället.

Nu sova. Visningen är tidigt i ottan.




So long.

REN.


Jag har beställt dessa för att rädda min vintertorrafinnigafnasigablekatrista hud. No1 Purity cleansing balm för morgonen och Mayblossom and Blue Cypress facial wash för kvällen. Inga konstigheter. Bara naturligt innehåll. Vi kommer trivas ihop. Jag och REN. De beställdes från CdWow.se (billigast där). Jag vill ha dem nu nu nu.. (kan ta upp till 2 veckor innan de är hemma i mitt badrum.. sinnes lång väntan.) Fast jag klickade dock hem lite produkter från eleven.se också. Som förmodligen kommer i morgon. Så jag är glad ändå.



Fridens.

Salta nötter & dålig tv.

Johan Falk (på tv) är inte min kopp te.  Inte än iallafall. Fast ska väl titta klart innan jag sågar helt. Men hittills är det fan inte bra.. Hungrig är jag också. Jordnötter och banan till middag. Kanske inte det bästa.. Att ha tillgång till köket när hungern sätter in. Skulle ju vara gött. Men i morgon ska jag titta på en lägenhet i mina gamla hoods. Och på tisdag en annan. Jag hoppas på den i morgon. Hörnlägenhet med stor inglasad balkong. Det gillas. Ett rum till mig och ett rum till mini me. Det är på tiden att Mira får eget rum så att jag kan leka köksmästare. Och laga riktig mat. När jag vill. Man blir så jefla törstig av jordnötter...


So long.

Framåt.




Allt som går att förflytta. Förflyttas. En hobby mini me har now days.

Dagens bestyr.




Två, enligt mig, helt fantastiska väskor.

En oversized stickad (ny) väst. Som kommer bli flitigt använd om den här väderleken ska fortsätta.

Ett nytt kakfat. Som passar utomordentligt bra till mina roskoppar. Kafferep? Någon?

´

Hela denna dag har spenderats på en loppis. Där vi krängt grejer. Igen. Fick dock inte så mycket sålt. Men jag hittade iallafall lite saker att köpa. Dessa saker. Plus 2 väskor till (jag måste slute köpa väskor, jag måste sluta köpa väskor, jag måste sluta köpa väskor....), och en Ventures Lp fick jag med mig hem. För 170 kr. Väldigt nöjd. Både med dagens inköp. Och den trevliga dagen.


Kvällens.


Ibland är det fan svårt att få till en bra bild. Men de här får duga.  Lite in action. Så, såhär såg jag ut. Det blev dock inget rosa... som synes. (en rengöring av linsen vore kanske på sin plats.. JA.)

Skålar och skål.


Jag fick dess i julklapp av mamma. Väldigt fina. De passar himla bra i mitt kök. Fast just nu är frågan vad som skulle kunna passa himla bra på mig. Ikväll. När vi ska ut och äta. Fira pappa som fyller 60. Så lite fin vill man ju va´. Kanske den nya rosa klänningen åker på. Ja. Kanske det..

De-Loused in the Comatorium.

När jag är ute och går ensam. Lyssnar jag oftast på den här skivan. Som idag. Det är ypperlig promenad musik.. Ja. Den gör mig liksom lite lycklig på nåt vis.



Fridens. Och god natt.


Byxtest.

Idag har jag promenerat och druckit kaffe typ. Miras pappa är i stan. Så dagen började med lite häng här hemma. Men när Mira skulle sova passade jag på att ensam bege mig ut på lite äventyr. Eller ja, testa mina nya skalbyxor var mitt mission. Och anledningen till att jag tog mig utanför dörren idag. 

Eftersom Johan, aka Miras pappa, bor ett stenkast (i jämtländska mått mätta..) från Lundhags fabrik/affär i Järpen. Fick han den stora äran att åka inom och köpa ett par byxor åt mig på vägen hit. Vilket gjorde ena halvan av skalklädesjakten lite smidigare. Nu slapp jag klicka hem dem från nätet. Nog för att jag gillar att nätshoppa. Men att vänta på saker är ju inte så kul.. Nej. Inte om man behöver (vill) ha nåt NU.


Bra grejer.


Efter en och en halv dags användning är mina läppar sjukt mjuka. Allt tras är borta. Och Miras kinder är påväg att bli babylena och fnasfria igen. Mycket bra tycker jag. Så köp. Speciellt läpp balsamet. Det är verkligen to die for..

Dermatone.com

Nu. Seinfeld. Sen sova.


So long.

Grått&Rosa.


Mina senaste fynd. Den skrynkliga: Tradera. Den stickade: Lindex.

Jag säger det igen.



 2 av 90 talets lätt bästa skivor. Här & Här.


Naturkompaniet.


Min nya Seger mössa och lite av dagens kläder. (till skjortan hade jag långfillingar och jeans, tjock jacka, halsduk virad 14 varv, kängor, tumvantar och en mössa.. långt nerdragen)

Det blev inga skalkläder idag. Ska beställa på nätet istället. Men väl en ny mössa, ett underställ, ullstrumpor och lite krämer för kyla. Eller mot kyla kanske man säger. Anti fnas och tras. Helt enkelt. Känner på mig att mina inköp kommer bli väl änvända denna vargavinter..

Fridens.

Runt sjön.







Bilder från igår. Det var lite kyligt. Men fan inte i närheten av hur det har varit idag.. Efter en eftermiddag springandes mellan olika affärer. Har jag nu käle inombords..

Battles.



Morgonens dansa och göra sig i ordning musik är denna. 


Sammet.




Det här köpte jag förra veckan för att ha på nyårsafton. Men det blev inte så. Eller, armbandet användes. Tror jag.. Så nu har man ett svart tajt fodral som bara hänger. I väntan på att få sportas. Vid ett lite festligare tillfälle kanske. När, det vette tusan.. Förslag? Någon?

Idag ska jag handla någonting som jag iallafall vet kommer bli använt. Nämligen ett par skalbyxor och en skaljacka. Dyrt. Men ack så värt det..


So long.

Lukta gott.


Idag blev det en tur till Högbo. Med Mira, pappa och Eva. Ett varv runt sjön och ett besök på Björk & Berries. Dessa två fick jag med mig hem. Var även in på hotellet en sväng, och köpte ett par "diamant" örhängen från Snow of Sweden. En fika hos pappa fick avsluta dagen. Och nu sitter jag i soffan med en kvällsmacka. Känns som en bra start på veckan..


So long.


Firande.



Idag hade min familj/släkt lite kalas för mig. Väldigt trevligt. Och jag fick en jäkla massa bra och behövliga saker. Sånt gillas. Även Mira fick lite fint. Och jag har även ätit så det räcker för en lång tid framöver idag. Tårtor, kakor, bullar, pizza och som om att det inte vore nog, sitter jag nu och trycker i mig chips.. och funderar starkt på att plocka fram lite glass (!) ur frysen.. Beach 2010? Eller? Jo, men visst.


PeppPeppPepp.








Vilken kväll. Finner inga ord. Så sjukt jefla maxad. Hur lyckad som helst. Tre rätters middag. En väldans massa dricka. Och peppad dans. Allt under mitt tak. I min lilla lya. Den här födelsedagen ommer bli svårslagen..

Tack alla broes and... Löve ya very grande!!


Nu tag tag i baksidan av fesligeheterna. Bota huvudvärk. Och städa städa städa..

Fridens.


RSS 2.0