Brillorm!

Jag känner mig totalt oinspirerad när det gäller musik just nu, lyssnar bara på radion. Dags att inhandla lite nya skivor tror jag. Eftersom kläder inte är nå kul att shoppa längre så kan jag ju köpa en ny skiva eller två, pengar är ju till för att göras av med (de bränner hål i fickan annars).
Åker till stockholm om några timmar. Men har en del att göra hemma först. Igentligen vill jag bara sova, sova sova sova.. Hela helgen.

Hade besök i går kväll av Gurra och Fredrik, det va trevligt, men hade bara mina konstiga chokladbollar att bjuda på (som Gustav inte kunde äta) men dom gick hem hos Fredrik, tror jag iallafall. Vi kollade på lite sitcoms, och jag som inte har gillat "its always sunny in philadelphia" förut, ska nog ge det en chans till. Men jag måste nog verkligen vara på humör för att se det, tycker att det är lite hattigt och skrikigt. Men ganska roliga skämt ändå måste jag säga. Fredrik tjatade om sitt "The wire", så jag får väl tanka hem det och kika. Hoppas det är så bra som han säger.

Har bestämt mig för att skaffa nya brillor, har inte använt mina på 8-9 år. Så dom behöver uppdateras. Såg ut ett par feta bågar i veckan, men det måste nog bli två par. Ett par feta och ett par lite smalare. Om man vill vara diskret någongång.

Nu ringa K

Tidig kväll.

Hade igentligen tänkt gå och lägga mig tidigt ikväll, men det blir tydligen inte så. Är lite för speedad av allt socker och kaffe, dessutom lätt illamående. Åt nog en för många chokladbollar.. Men det va ju ganska gott. Det verkar som att det är fler än jag som är lite sockerchockad. En väldans fart på knoddas är det, vanligtvis brukar magen vara stilla den här tiden(och vakna lagom tills då jag brukar lägga mig), men nu övas det kullerbyttor känns det som.

En otroligt dålig tv kväll har det varit, ingenting att titta på. Gjorde ett försök att läsa istället, plockade fram Twilight, och tänkte att det här ska bli spännande. Spännande blev det men på fel sätt, boken var på engelska. Läste första sidan 4 gånger, sen gav jag upp. Kunde inte koncentrera mig, antingen så berodde det på allt socker, eller så har jag blivit jävligt dålig på engelska.. Jobbigt att inte förstå ett dugg.  Men jag får väl göra ett nytt försök en annan dag. Ska nog ta och börja med Gentlemen istället. (Har dubbelkollat att den är på svenska)

Nu scrubs sen ört te och bok.

"hålligångig"?

Har fått lite saker gjorda idag iallafall, blev pigg efter morgongröten (14,15 intogs den) Men nu sitter man här med nyfärgat hår, och chokladbollar i frysen som väntar på att få ätas.. Blommorna ser lite gladare ut nu. Inga kläder ligger utspridda och kaffet är snart färdigt. Det känns rätt skönt att lägga sig i soffan snart. 

Pappa var förbi med en film han lånat, (lockstock) han gillade den.. Den va lite "hålligångig"(???), som han så fint uttryckte det. Han tog med sig Lord of war och Boondock saints (K: Du får tillbaka den snart, jag lovar) när han gick. Kul att farsgubben gillar nåt annat än Bond..

Nu är nog mina chokladbollar lagomt kalla för att stoppas i magen.

Pappersarbete.

Jag bara längtar tills jag ska flytta, vart vet jag inte än, har två alternativ. Men här kan jag nog inte bo. Sommaren kan dock bli bra, med båt och bad, och kanske en liten festival på lagomt gångavstånd. Men det känns ju ganska långt borta just nu. Solen verkar ha försvunnit, har inte sett den på väldigt länge.. Trist. Det är lite sol här inne iallafall, disken är diskad, och golven är torkade. Och snart är blommorna vattnade. De börjar hänga lite nu. 
Min bror har lovat att fixa färg och bra penslar till mig, så att jag kan måla mitt bord! Högblankt!! Vitt!! Bra kombo..

Satt uppe halva natten och fixade till alla mina papper, de har en tendens att hamna i olika högar som jag tänker att jag ska kolla igenom i morgon, naturligtvis så blir det aldrig av, men nu är det gjort, allt är i sin ordning. (la ner alla papper i en tidskriftssamlare,pärmar är lite overkill) Betalade även alla räkningar, skönt att veta hur mycket pengar man har, eller lite kanske man ska säga. 

Nu vattna blommor.

Alien??

Det blev inga riktiga skor idag, utbudet är ju inte super hett i den här lilla staden direkt . Men men, jag ska ju till en större stad i helgen. Så då kanske jag hittar ett par där. Ska åka med min bror och hans två döttrar på fredag. Dom ska bo på hotell och mysa. Jag kanske ska lyxa till med det jag också. Kan bli riktigt trevligt. Hotell frukost brukar ju va nice!

Jag har en liten person i min mage som har kommit på att det är jätte roligt att "ställa" sig upp, inte så kul för mig dock då det känns som att knodden står på blåsan (som inte är en festblåsa längre) och trycker upp huvudet i mina revben.. Men då får man peta lite på magen så ändrar han på sig. Fasst det blir ju som att man puttar omkull h*n, och det känns ju inte så snällt. Vet inte riktigt vad jag ska göra.. kanske ska låta h*n plåga mig då!! Så det märks verkligen att det bor nån i mig nu, ibland när jag vaknar så står magen ut på ena sidan(den jag inte sovit på) det ser rätt sjukt ut. Lite alien varning..

Nu frukt stund och tv.

Riktiga skor.

Inte en endaste liten roskopp. Mycket dåligt! Fasst det kanske är fler än jag som samlar på dom. Jag och Agda. Eller jag=Agda!? Jag hittade iallafall en spegel, (ska måla ramen i guld) en skinnväska som man kan använda med eller utan axelrem. och boken skattkammarön som jag läste när jag var liten. Väldigt roligt. Den väcker lite minnen..  Ska fortsätta min loppisfyndsjakt i morgon.

Mina böcker hade kommit idag, så jag va och hämtade ut dom. Men jag kan inte bestämma mig för vilken bok jag ska läsa. Gentlemen, Cashs sjlvbiografi, illusionen om gud eller twilight eller kanske ett dåligt år..?? Man ska inte beställa flera böcker samtidigt, speciellt inte om man har beslutsångest. Har jätte svårt att bestämma mig för saker nuförtiden, det va inte så här extremt förut. Visst, jag kunde väl vela om jag skulle köpa en grön eller lila tröja, eller om jag skulle äta soyaburgare eller soyakorv, eller om jag skulle ha en sidecar eller en vodka lime, men oftast va det ganska lätt att ta beslut.  Kanske beror min ambivalens på hormonerna. Man kan ju hoppas på det, för det kan ibland ta jävligt lång tid att bara köpa mjölk.. Hmm, soya eller havre, extra calcium, med eller utan vitaminer, eller kanske tofus mjölk, eller go greens variant, och isåfall en liten eller stor förpackning, light eller inte, sötad eller inte, choklad smak kanske..?? osv,osv. Det gäller att ha bestämt sig innan.

I morgon ska mamma ta med mig och kolla på ett par "riktiga" skor, med "ordentlig" sula, jag kan ju tydligen behöva det nu när det är så halt ute och " det är ju faktiskt två månader kvar!! du måste ju kunna gå ute" (sagt av mamma) Men hon är ju bara orolig. Söta lilla mamma. Så det blir intressant att se vad det blir för skor, vi delar väl inte alltid samma uppfattning om vad som är ett par "riktiga" skor. Enligt mig har jag bara riktiga skor hemma..

Nu kolla på hälften man, hälften träd.

Myllers.

Har nu ätit så mycket sura och salta godisar att jag har sår i munnen, samt gråtit en skvätt till Cold Case. Känns lite lamt, men vad gör man..  alla extra hormoner styr ju en nu. Ska bli skönt sen när man kan kontrollera tårkanalen själv..

Anna har varit här och sovit hos mig hela helgen. Vi har inte gjort ett skit, bara tittat tv och ätit. Ungefär som alla mina helger (och vardagar)brukar se ut.  Har verkligen ett händelserikt liv.. Fasst det är ju ganska soft att bara vara hemma om dagarna. Ganska iallafall. Ska åka till "myllers" i morgon med mamma. Det blir kul, man brukar alltid hitta en massa "bra" grejjer där. Ska titta efter lite roskoppar. Så min samling kan utökas. Det går sakta men säkert. Agda 93 tar verkligen över mitt hem.. Ingenting kan stoppa henne!

Nu läsa lite tidning och kolla tv.

Grannar.

Frukost på bordet och kaffe i koppen, kan inte bli så mycket bättre just nu. Skit väder ute. Hugger in på en macka med banan, solrosfrön och svartpeppar. Pepparn bränner lite i munnen, ska nog ta lite mindre på nästa macka.. Mamma ska komma förbi idag och hjälpa mig få upp en bokhylla från mitt förråd. Skönt, då kan jag äntligen packa upp mina skivor. Drygt å springa ner i förrådet varje gång man vill lyssna på en speciell skiva..

Min granne, på höger sida, hade fest inatt. Han har varit lugn sen jag flyttade in, han hade tydligen fått några varningar veckorna innnan. Nu kanske han har slappnat av lite. Det skulle vara okej om ens grannar spelade bra musik. Men nu spelar dom bara skit. Nästa gång ska jag knacka på och ge dom några skivor dom kan spela, så att jag kan somna skönt.

Nu väntar soffan.

Britney.

Sitter och vaktar Annas pizza (den är i ugnen), och lyssnar på Britney Spears... Circus är ganska svängig. Den fastar på nåt sätt. Med andra ord, en välskriven låt.. Förstår inte varför det är sånt rabalder om henne jämt.. Hon är väl lika utflippad som alla andra blonda unga tjejer med lite för mycket pengar. Fan, hade jag haft svin mycket pengar så hade nog jag svinat och festat lika mycket.. (alltså innan jag blev gravid)  Skulle också vilja kunna gå in på första bästa designer affär och handla för 400 000 på en timme, och sen gå och dricka den dyraste champagnen på flottaste stället.. Vem skulle inte vilja det.. Kanske inte skulle vara så kul i längden, men ibland..

Nu godis, chips och popcorne.

Vad göra??

Jag har inte varit vaken så här tidigt på väldigt länge.. Gick visserligen och la mig tidigare än vanligt, 01,48. Men jag somnade i vanlig tid, typ 04. nånting.. Vaknade kl 9 och kunde inte somna om, tydligen..
Fick sms av Jennie för en liten stund sen, ska träffa henne för en fika vid 12.. Det blir trevligt, har dessutom slut på kaffe hemma..

Ikväll kommer Anna hit. Hon ska vara här i helgen. Undrar vad vi ska hitta på..
Aja, det löser sig nog..

Nu gröt med äpple.


Golv mopp, hembränt och "mäschor"..

Har precis klämt i mig en påse blandade nötter och druckit en liter vatten till det. Man blir törstig av nötter.. Lyssnar på mitt p3, det är nån kille från luleå, eller han bor utanför, i nån liten by, Där kör dom epa eller "mäscha" (tänk grov norrländska)om man har körkort. (många kör utan körkort också), dricker hembränt och lyssnar på Ken Ring! verkar va ett soft liv.. Hmm nu berättar han att de har festat sönder nån snubbes lägenhet.. Låter lite som stureplan, Fasst sjukt mycket billigare. En liter hembränt för en hunka att köpa i närmsta garage, istället för en snuskig hallon shot á 4cl för 104kr, på spyan..

Idag har jag flyttat på en byrå som jag tyckte stod lite fel, (den står ännu mer fel nu). Satt upp krokar i min gigantiska valk in closet. (man kan gå in, men man får backa ut igen) och haft städpatrullen här. Den bestod av pappa och en dammsugare. Så nu är det iallafall ganska så rent här. Han hade dessutom köpt nån super microfiber duks mopp till mig.. Säkert jätte bra! Tack pappa..

Nu ringa till mamma..

Kom ut nu!!


Randig.


Den börjar bli stor!!


Randigt!!

Hittade den här klänningen längst ner i en överfull byrå låda (stor låda), Hade helt glömt bort den. Roligt att jag fortfarande kunde ha den. Men jag får väl passa på nu, för om nån vecka är den garanterat för liten.. Den är väldigt mysig. Kommer vara jätte bra efter kläckning. Köpte den på Beyond Retro i höstas. Den ser nästan ut som en pyamas, kanske är färgen, och tyget kanske. Men man kan väl få gå omkring i pyamas om man vill !? Har dessutom upptäckt att man kommer undan med allt  när man är gravid, lite för lätt ibland..  Fasst det  är ganska skönt..

Nu dricka upp kaffet som kallnat.

Smärta!?

Äntligen kan jag sätta mig ner i soffan, har haft saker att göra hela dagen. Först mormor, jätte trevligt att vara där, hon va på bra humör och hon hade precis fått håret lagt och klippt och de va igång med att fixa hennes naglar när vi kom. Fina mormen! Tycker det är jätte bra att dom pysslor om dom så där,  Klart man ska få vara fin även om man sitter på ett boende. Sen efter mormor blev det handling och sen hem hit och fixa mellis till barnen och kaffe till oss vuxna, pappa kom förbi och lekte med sina barnbarn.  Sen följde jag med syster till mamma och åt pizza.
Konstigt det där med pizza, man är jätte sugen, men när man ätit en bit så upptäcker man att det inte va så gott, mycket godare med ostmackor isåfall. Tycker jag..  Mamma skjutsade hem mig vid 23 tiden, och då fick jag ett infall att rensa garderoben, en sopsäck fick jag ihop, väldigt skönt. Det blir väl en till när magen är borta.. Längtar..

Ska på föräldrautbildning i morgon igen, har ingen lust att gå. Vi ska prata smärtlindring i en hel timme! Vad finns det att säga som man inte kan läsa sig till!? Jaja, det är som det är. Lite smärta hör väl till. Det är ju en så kort tid av ens liv. Tycker att det ska bli spännande med förlossning, inte för att jag längar efter smärtan, utan efter det lilla livet som kommer ut. As ball ändå att kroppen klarar av en sån jätte ansträngning på så kort tid..

Nu ska jag uppdatera mig och sen lite natt tv..

Mormor.

Ska snart göra mig redo för att åka och hälsa på mormor, har inte träffat henne på väldigt länge.Hon har blivit sämre sen sist. Stackars mormen. Men det ska bli kul att åka dit. Spännande å se hur hon reagerar på magen, det är svårt att veta hur mycket hon kommer ihåg.  Min syster och barnen kommer och plockar upp mig. Efter mormor ska det tydligen fikas här hos mig, syster och barn, och pappa/morfar.. Måste komma ihåg att ta fram fikabröd ur frysen.

Kollar på homestyling på tv, mitt nya frukost program. (sover ganska länge nuförtiden) Roligt med inredningsprogram, man får många idéer, nästa lite för många.. Fast jag märker ju att jag bor i fel stad. Saknar alla secondhand butiker, speciellt nu när man har flyttat till en ny lägenhet.  Men det blir nog bra här ändå, om min soffa behagar komma snart!!

Nu dusch sen iväg.


Eko spa.

Har nu haft en lång spa session i duschen. Gjorde en egen body scrub (ekologisk oliv olja, ekologiskt strösocker och ekologisk honung), det va länge sen jag va så här mjuk och len. As nice! Det ska va ekologiskt, annars inte lika bra.. Har fått dille på natur och eko produkter, speciellt efter att jag upptäckte att jag hade en bulle. Men även om det kanske inte alltid är helt naturligt ,som det står på förpackningen, kanske bara till 50% så måste det ju vara bättre än att dränka in kroppen i en massa kemikalier och konstiga ämnen. Vissa saker är lite dyrare än det jag brukade köpa, men det är det värt. Min hud och mitt hår mår så mycket bättre nu. Ska köpa i.d. bare minerals och laura mercier smink så fort jag får lite pengar. Mineral smink ska ju vara bra. Man ska ju se så "flawless" ut med det.. vi får väl se.

Nu kvällsfika (två bananer och lite frön)

Gratis!

Sitter och samlar poäng på gratismode.se  Det ger mig förhoppningsvis lite presentkort. Det kan ju behövas nu när det är rätt tomt på kontot. Som mamma ledig kommer det väl inte vara så fett på kontot direkt då heller. Men man vill ju ändå shoppa lite. Så då passar det ju perfekt om man kan få lite presentkort. Det är ganska roligt också, alltså att kolla runt på sidan.

Nu brownie och lite mer surf.

Blipp.

Sitter nu och lyssnar på väldigt blippig minimal techno, soft. Det piggar upp mig en sån här dag. Det snöar ute och jag är väldigt seg. Va ju uppe och gnällde halva natten.. Men jag tycker verkligen inte om snö när man inte kan utnyttja den. Tänk om man hade kunnat vara på ett fjäll och åkt lite offpist, med schysst deep house i lurarna. Det skulle va grejjer det! Men nu sitter man i stället inne och känner sig allmänt insnöad.. Fasst väldigt bra musik har jag i allafall. Gött!!

Nu vänner och kaffe.


En traktor!

Kan inte sova.. Mår illa och har ont i hela mig. Knoddas gör mig galen ibland, men det är väl så det ska va, antar jag. Allt är precis som det "ska" har jag hört (och läst). Men ändå, man kan väl få gnälla lite.. Otroligt törstig är jag också, men dumt att dricka mycket nu, då blir det definitivt ingen sömn inatt,  fasst dricker jag inte vaknar jag sen av att jag har zahara i munnen, kanske ska överväga att sova i badrummet.. 

CSI NY på tv, kanske inte det bästa, men måste säga att dom är väldigt duktiga på att hitta mördarna. Och snabbt går det också. Kan inte tv bolagen tänka lite på oss som inte sover? Visa någonting bra på nätterna!!
Nu har dom börjat skotta snö här utanför, nån nedrans traktor som låter. Tyst! Jag försöker sova.. (Den blinkar också)

Läste i aftonbladet idag att Hasse Aro blivit länsad på 17000 kr, (trodde han hade mer pengar än så) önskar att jag hade 17000 på mitt konto att bli av med..

Åh. nice!! Battlestar galactica och Highlander att välja mellan.. Jag riktigt myser.
Det låter som att traktorn är i mitt sovrum nu..

Onödiga prylar.

Är nu hemma igen. Kollar på weeds, sjukt bra serie!! Har varit en sväng till mamma, hann träffa syskonbarnen en stund innan de skulle sova. Det va roligt.!
Men jag kan inte släppa det här med sparkarna och ABBA!! Inge fel på dom så, men det hade ju vart roligare om det va någonting jag lyssnade på.. Men det slog mig att det kanske är så att h*n sparkar när det är dåligt och är stilla och bara lyssnar när jag spelar "bra" musik.!? Ja! så måste det ju vara... Skönt att få det uppklarat..

Är otroligt trött efter helgen, men det är det värt, har haft det jätte bra. Kerstin har tagit hand om mig på bästa möjliga sätt! :) Ska försöka åka några gånger till innan kläckning. Blir smått knäpp av att bara gå omkring här hemma.

Ingen shopping blev det, men det kanske va lika bra. Upptäckte när vi skulle handla mat att mitt konto va lite väl klent! Inte så bra.. Men jag känner ju mig, det hade bara blivit en massa onödiga saker inhandlade annars, som jag hade klagat över när jag skulle ta mig till tåget..(det hade blivit otrevligt, och svettigt) men ändå tyckt att det va värt det, när jag satt hemma i soffan, orörlig i tre dagar..

Nu Scrubs sen sova..

God mat.

Har haft  jätte trevliga dagar i stockholm, träffat mycket folk jag inte sett på länge. Va förbi på "jobbet" i fredags kväll, det var precis som vanligt där. Ganska skönt ändå, att det inte blivit bättre sen jag slutade.. Igår kväll gick vi till knast, schysst ställe, med bra musik, iallafall när vi kom. Sen Spelades det bla staffan hellstrand, lilla fågel blå. Men det gick hem hos förvånansvärt många.. Knodden hade varit lugn hela kvällen, fram tills att de spelade ABBA! Man kan ju undra vad det betyder.. Bra eller dåligt??

Ätit en väldigt god middag och druckit kaffe gjort med mycket kärlek nyss, attans bra!! 

Nu vila lite.


Dream Bag.

Det visades ingen förlossnings film idag, vi ska se den om två veckor, tydligen.. Det va inte som jag tänkte mig på föräldrakursen, hade lika gärna kunnat stanna hemma. Det sades inget nytt och det hela va lite tafatt tyckte jag. Hoppas Kerstin tyckte det va värt att äka ända hit ändå. Är oerhört tacksam för att hon gör detta..Tack!
Det va en lite udda samling blivande föräldrar. Förstår inte varför vissa vill försöka styra över allt. Varför inte bara slappna av och ta det som det kommer? Låt naturen ha sin gång!! Vi är ju formade för det här.. eller?

Hämtade mitt lite för dyra paket idag,(en dreambag). Och ju mer jag tittar på den, desto mer tycker jag den är värd pengarna. Kanske iallafall... Kan ju alltid ha den som en rolig matta i det framtida barnrummet. Färgen är mer mintig än turkos, men väldigt fin ändå, det va nog bra, för det kanske skulle blivit för mycket turkost här annars. Vagn, soffa, kuddar och dream bag... (den finns på: www.littleredstuga.se ) Skulle gärna ha deras kebnekajse sittpuff också, men det får bli när jag har mycket pengar över.

Nu  vila framför tv:n,med en påse riesen!

Lite för bra.

Har nu diskat en monster disk, ätit gröt, och plockat undan lite saker från golvet. Dessutom hittat ett otroligt bra set med minimal techno, som är mixat av Carsten Schorr.. Det är nästan lite för bra med spotify ibland, allt som var så svårt att hitta förut, är väldans enkelt nu..
Synd bara att jag inte har nåt super ljud i datorn. Men det får bli mitt mission för helgen, skaffa ruggigt bra högtalare. Då ska jag ge igen på min ena granne. Lite iallafall.
Fan, det är sjukt bra det här (musiken alltså). Längtar tills jag kan gå ut och klubba igen.. Det får bli lite dans här hemma istället ett tag framöver, men det funkar det med, Får använda fantasin lite extra bara...

Nu dusch och sen vankas förlossningsfilm!

Kolla upp: Carsten Schorr!! Bra på att spinna plattor..

Platsbrist...

Hämtade aldrig paketet idag, måste göra det i morgon. Åker bort sen några dagar. Till stockholm.  Ska bli skönt att komma "hem" igen, trodde ju att jag fortfarande skulle bo där. Men jag har det bra här med. Vart jag bor är inte det viktigaste just nu.

Idag kom mamma förbi, bjöd henne på kaffe och brownies (egenhändigt bakade). Hon hjälpte mig att flytta taklampan i köket och vi tog fram mina kläder som jag nte kan ha just nu. Tänkte ta och rensa lite, göra mig av med sånt som jag inte använt på länge... Det jag inte använde innan, kommer jag inte använda sen heller..
Jag behöver allt utrymme jag kan få till i mina få garderober.  Bättre förvaring skulle va nåt, speciellt för skor!

Nu ner i tvättstugan.

Tips:
www.glitzy.se  mycket fina  kläder!
www.bokus.se stor rea på böcker!


10 veckor!

Har precis bestämt mig för att jag ska gå och hämta ut ett paket med en "dream bag" som jag beställt. Den va lite dyr med tanke på att den kanske inte kommer användas, men väldigt fin. Den kommer matcha min nya soffa som jag beställde igår. Klickade även hem lite nya böcker, satt uppe halva natten och letade på bokus. Tror att jag blivit lite beroende av att nät shoppa!! Men det är skönt att möjligheten finns när man inte är så rörlig längre..

10 veckor kvar nu.. önskar att det bara var en eller kankse tre.. (måste fixa lite mer innan) I morgon ska jag på föräldrautbildning, min allra finaste vän Kerstin kommer hit och ska följa med, det ska visas förlossningsfilm! Hon ska vara med på förlossningen, så det är skönt att hon kommer. Skönt för henne att veta hur det går till, för mig med iofs, men jag tror att när det väl är dags så har man nog inte tid att tänka så mycket, h*n ska ju ut, på ett eller annat sätt.. 
Hur det blir återstår att se.. 

Nu lite kaffe och ett äpple, sen kan dagen börja!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0