Killer eye.




Första cykelturen på två veckor är nu avklarad. Det gick bra. (En halvlugn skogstur på 75 minuter..)Fast det här jäkla snoreriet vägrar ge sig. Och jag har nog gått över gränsen för nässprays användandet också.. Attans! Dessutom dödade jag nog lite för många djur med ögonen, och munnen. För vad som känns okej. Men vafasen, de måste ju flytta på sig. Tycker att de borde se mig!?

Nu ska jag knata in i duschen. Och skölja bort likdelarna.


Fridens.

Huvudlös.



Grönt är skönt och djurmönstrat är snyggt! Ja. Nu ska jag väcka Mini me för att sedan gå och fira mormor på morsdag dagenefter.

So long.

Loggar ut.


Eftersom jag hade sovmorgon deluxe idag. (Drog mig i sängen till klockan 13,10. Inte illa! Inte illa alls.) Så har jag inte varit speciellt trött ikväll, och är väl inte nu heller. Men jag tänkte ändå sova nu. Ska upp någorlunda tidigt. Parkhäng med morsor och kids står på schemat. I samma park som jag sprätte omkring i som liten knodd. Ska bli nice. Och en aning nostalgiskt..




Fridens.

Here we go.



De mest normala bilderna.. Eller minst skrämmande. Vilket som.

Trevlig kväll.




Det blev en svängom på stadens pubar igår kväll. Guld! säger jag bara. Här är jag och Jennie. Typ det enda kort där ingen i sällskapet gör konstiga miner, eller/och, blir knäppta i konstiga vinklar.. Ska knåpa ihop ett collage av de bilderna. Fast först ska jag kolla lite tv..


So long.

En långklänning skulle man haft.


Idag ska vi på dop (eller snart, vi blir hämtade kl 1!). Min kusin Lina ska döpa sina små tvillingar. Men vad tusan har man på sig? Sedan jag har rensat garderober och hästar deluxe, är det jäkligt skralt med gåbort kläder. Till Mira är det inte så svårt. Hon har väl typ en klänning.. Så det får väl bli den. 

Men men, jag har ju en timme och en kvart? på mig. Så det är lugnt.. Visst. (ska duscha, äta, lägga Mira, hitta kläder, sminka mig etc etc..)


So long.

Pre Dinner.


Smoothie. (En apelsin. Ett äpple. En kiwi. Och en skvätt Rismjölk.) Samt en avocado som jag pepprat (!), med lime-pepper-salt. Fina grejer. Och gott. En smula nyttigt även..

Flowers.




Titta! Jag fick hem ett litet paket idag. I paket låg dessa tre finingar. Ansiktskräm, vitaliserande serum samt en ögonkräm. Och som med allt annat jag smetar på mig, innehåller de bara naturliga/ekologiska ingredienser. De kommer från ett företag i Göteborg. Färg och förändring. Som just nu har ta 3 betala för 2 på hudvård.. Check it out!

Ibland så.



Igår kväll var jag och mamma (på dagen var jag med Therese..) på en loppis som kan vara lite sisådär. Men ibland hittar man lite najsare grejer. Igår var det 4 st Lp´s för 10 kr styck som stod för det..


Depeche mode, Pink floyd, Ray charles och R.E.M.

Fridens.

Piratos.



I morgon ska jag försöka mig på att träna igen. Så därför köpte jag lite godis idag. Som avslut på sjukhelvetet. Känns fint. Kan knappt komma ihåg när jag åt lakrits senast, så även om träningen uteblir. Var det lätt värt det..


Fridens.

Tre från en.



I lördags fyndade jag dessa tre. En duschgele, en bodylotion och en scrub. 29kr styck (på rea).  Innehåller inga onödigheter, som mineral olja, konstgjorda konserveringsmedel, parfymer, siliconer, färgämnen osv..
100% naturliga. Och alltså 100% bra!

Mönster.



Hängde runt på lite secondhand ställen idag. Och med mig hem fick jag dessa. En klänning och en liten väska.
20kr. Hepp! (och ett par jeans som ska bli shorts.. 10kr. Hepp hepp!)

Bra smet.



Jaha.. ja. Då har vi ätit pannkakor idag igen då. Men gott var det. Som alltid. Idag med rivna morötter, ovispad grädde, äppelmos, råsocker, kesella och citron som tillbehör. Dock inte på samma pannkis..


Bilden har inget med pannkakor att göra. Bara ytterligare ett bevis på att mini me gillar att hänga i skoskåpet. Eller i skafferiet, som det är tänkt att vara.. Fast kanske kan man (snart) säga att pannkakor byggde den där underbart härliga lilla runda kroppen. Ja, kanske..

Hylltömmning.





Mira gillar, precis som jag!, skor..

Kvällshärj.





FK.



Sitter och försöker logga in på försäkringskassan, med hjälp av Bank ID. Men utan större framgång. Förjefla typiskt. För jag har en svag aning om att jag glömt fylla i att jag vill ha pengar den här månaden. IGEN. Det hände nämligen för inte så längesedan. Blir som lite trött på mig själv ibland..

Förmiddagen har iallafall spenderats på öppna. Och när Mira sovit klart ska vi dit igen. Efter en sjukvecka(för mig) behöver hon härja av sig. Redigt.




So long.

Snart.





Lite lagom myspepp såhär på måndagskvällen. Till helgen blir det annat. Mer bas.
Förhoppningsvis.


Fridens.

Skrattfest.



Det var en jäkligt kul kväll igår. Som skrattades igenom. 4 nära vänner sedan högstadiet. Som inte umgåtts på ett tag, kan ju inte bli annat än hysteriskt. På ett bra sätt alltså. Vi smetade läppglans så det stod härliga till.. Och gick igenom stans pubar. Kvällen började dock hemma hos mig, på balkongen. Med öl, vin, minnen och musik. Fint värre!

Grattis Alexandra!


Hoppas hon inte hatar mig för den här bilden nu.. men jag varnade henne. Ja menar.. Bloggmeterial ju!

Blommigt.


Vi var på kalas igår. Min fina fina fina brorsdotter firades. 16! bast. Galet. Vi åt mat och fikade. Och alla barn(inkl min bror..) lattjade fotboll. Mycket mycket trevligt. Fast jag vill inte äta bakverk på ett tag nu..

Jag såg ut som ovan..

Världens bästa.




Kalasfin Mira igår. Dock insåg jag att ett inköp av tofflor till henne är på sin plats nu. Bebisfotsvett luktar faktiskt inte hallontårta..

Skönt.



Det här är faen det absolut mest najsa lack som finns. Ja. (Det kanske syns på min självbelåtna min att jag gillar´t..) 25 kr. Depend. Nr 191. Så. Himla. Bra. Sommaren är räddad!

Stampa takten till vatten.




Jag ska inte ut och slå några klackar i taket (!?..) ikväll. Däremot ska jag diska. Snart..


Mirror mirror.





Miras nya grej är att sitta och titta på världen (mig..) genom ungnsluckan. Spännande!

Välkommen hem Lina.



Jag är fortfarande sjuk. Eller iallafall väldigt snorig. Och trött. Matt. Och seg. Vill träna igen. Röra på mig. Hoppas på måndag. Sjukt vad man känner sig konstig efter några dagar utan fysisk aktivitet.. Skulle ha tagit en promenad till stan idag. Handlat lite ansiktsprylar. Men det regnar ute, så jag hoppar det. Orkar egentligen inte heller. Så det är väl lika bra att stanna hemma. Och krya sig. För i morgon kväll blir det efterlängtat häng med finaste Lina (hon har flyttat tillbaka från Cambridge.. yey!). Som jag har längtat...


Nu kaffe. Och kaka.
Fridens.

På riktigt. Idag.





Äkta svensk sommar. Känns fint. Strålande sol. Och piskande regn. Jag och Mira har spenderat i princip hela denna dag på balkongen. Bortsett från en kvart då vi var och kastade sopor, och gjorde ett försök på lekparken. Men jag hade ingen ork. Så vi gick hem till balkongen igen.. Men det har varit en bra dag åndå. Alla gånger.



Mira smyckade sig själv idag(översta bilden). Med mitt skärp.. Otroligt snyggt om hon får säga det själv..


Perfekt.


Om jag hade den här soffan (eller en liknande..) skulle mitt liv, eller nja, iallafall mitt vardagsrum vara lite bättre. Mitt liv är ju redan bra, och skulle så vara även om jag inte ägde en soffa. Alls. Faktiskt.


Ang Pannkakor.



Det slog mig nyss att jag ofta gör pannkakor när jag inte orkar laga mat? Men jag får inte ihop det. Det är ju inte direkt så att man slipper stå vid spisen då..


...

Stilla.


Idag har jag gjort följande: Legat i sängen. Legat i soffan. Legat på golvet. Legat lite mer i soffan. Lite mer på golvet. Och lite mer i sängen.. Samt gjort pannkakor. Det var väl ungefär allt. Produktivt. Verkligen. Men i morgon tänker jag gå ut. Ta en promenad och köpa smör. Så att jag kan äta mackor igen..


So long.

Sjuklunch.



Skit. Jag är sjuk. Ont i halsen. Och hela huvudet är igentäppt. Vaknade i morse och kunde inte andas. Och jag är helt matt. Orkar ingenting. Drygt. Som. Fan. Men, en lunch av socker kanske kan få fart på mig. Mira  kommer vakna snart. Och att ligga som ett slakt i soffan då, uppskattas nog inte..

So long.

Sanningen.



Att säga att min axlar är rödlätta var en rejäl överdrift, eller underdrift kanske? De är helt bananas röda. Som den mest kokade kräftan på skivan. Sinnes. Om det svider? JA. Men men. Det lägger sig snart (förhoppningsvis..). Även att jag skulle cykla någon timme var en överdrift. 50 minuter blev resultatet. Ha ha. Kroppen ville som inte idag. Gäspade hela vägen, och var nära på att köra i diket mitt i en gäsp som inte ville ge sig.. Så det blir en vilodag i morgon. Med endast promenad. Så är jag nog back o track på onsdag igen.


Nu ska jag äta en nattmacka.


Fridens.

En okej.




Dagens Mini me!

Bra bilder.





Ibland är det lite trixigt att få till en hyffsad bild på en springande 1 åring (som inte har det minsta intresse av att smila upp sig i en jäkla kamera..) i en lekpark.. Ja.

Rödlätt.



Jag har varit ute exakt hela dagen. Promenerat, lunchat, snickesnackat, lekt, gungat, promenarat lite mer osv osv..  Mina axlar är lite lätt röda nu. Och om cirkus en kvart blir det nån timme på cykel.. Gött med uteliv.



So long.

Ja visst.






Det kommer nog för alltid vara Misfits som är det mesta och bästa bandet.
Så enkelt är det.
Klart å betart.
Ja, då vet ni det...


Fridens.

Pannkakor.






Göttigt värre..

Trönö.




Färdkost och outfit i ett..

Resten av outfiten..

Stefan knappar in vart vi ska..

..och pluggar in iPoden..

Här står vi och lyssnar..

..på detta band.. Rocket overdrive? (de sa bandnamnet så många gånger att det blev förvirrande..)

Raggarna jivar loss vid Trönö g:a kyrka.. Fint.

En del tog den fina bilen dit.. andra inte..

En soft snubbe (och Elsa).. med komp..

.. som senare blev krutgubbe deluxe. Vi pratar hjärtinfarkt.. Sinnes. I över 30 år har han tydligen hållt på.

När vi skulle åka hem var det mörkt.. Hej då! Trönö. Vi ses nästa år..


Helt galet vilken bra liten utflykt det blev. Det är så härligt med så många genuint genomsnälla och välkomnande människor. Hälsingland is the shit. Och originalens mecka.


Den kassa bildkvaliten skyller jag dels på kasst batteri i kameran. Och min, vid såna här tillfällen, kassa längd..

Planering.


Mira är hemma hos sin pappa (som flyttat hit nu). Jag har fått i mig frukost och två koppar kaffe. Träningskläderna är på. En liten springrunda står på trningsschemat. På kvällsschemat står Trönö. Och en väldans massa rockabilly. Ska bli grymt! Igår kväll hamnade jag hos pappa och Eva. Nån öl och lite käk. Mycket trevligt. Och i ärlighetens namn, var det bättre än att gå ut. Ty utbudet är ändå inte så lockande i den här staden..


Fridens.


Phone me.




På måndag ska jag fixa en ny lur. En HTC Legend för att vara exakt. Så. Jefla. Snygg. Och bra såklart. Då kan jag ta lite mer bilder. När jag är ute och flanerar. Så slipper ni se mig i träningskläder.. (Min kamera är för stor för att ha med jämt. Eller så är det så att jag hela tiden glömmer den.. eller glömmer att ta kort, när den är med.. vilket som. Välj själv.)

Blöjbyxa på.




Då var man kittad för ännu en cykeltur. Idag ser det ut att bli en väldigt blöt sådan. Men först. Lunch hos mamma..


So long.


I alla lägen.


  

                 

Kelpe är helt enkelt förjefla bra. Funkar i alla moods (och även om man vill byta..). Depp. Pepp. Rosé. Öl. Dans. Chill. Groove.. Ja. De kan liksom ta dig dit du vill. Så att säga. I morgon hoppas jag att de kan ta mig ut för ett glas vin. Och en öl.

(Skivorna är alltså länkar..)


Mönstrat.




När jag var och köpte bootsen, köpte jag även en ny bikini (rea på Cubus, ca 70kr för båda delar.. det gillas).Den från förra sommaren hänger vid knäna nu. Typ. Men det är väll kanske inte så konstigt. Det var ju en 15-20pannor till i den.. Minst.

En måste få.






Vi har nyss ätit och badat. Det lyxades till med efterätt idag. Jag fick jag en smoothie och Mini me fick lite soya youghurt. Hilton standard.. Verkligen. Dessutom tänker jag unna mig en White tiger, eller två? när Mira somnat. Jag la mig ändå tidigt igår. Och det är ju snart helg..

...

Gonatt.



Har precis handtvättat (!) träningskläder. Insåg dock när jag stod där och plaskade att jag kanske måste skaffa några fler par tights, alltså tränings diton. Kanske nån tröja också. Men annars är det stopp. Stopp stopp stopp på köphetsen. Nu får det räcka för ett tag. Om jag nu inte hittar najsa grejer secondhand vill säga...

Annars så lyssnar jag på DETTA. Ha ha. Spotify är ju bara för bra. Vilka minnen.. -98-99. Sinnes.


Jag ska snart göra något så ovanligt som att sova. I tid. (Innan klockan 24 är i tid i min värld..). Känns bra faktiskt. Plocka en liten vuxenpoäng såhär på kvällskvisten.


Sov gott. Fridens.

Dagens Mira.




Är på strålande humör! Trots en ganska obefintlig lunch..



Dagens lunch.




Örtkokt potatis. Morot. Feta ost. Stekt Zucchini. Soyafileér. Isberg och Babyspenat. Det såg likadant ut för Mira. Men i något mindre bitar. Dock ratade hon allt förutom soyafileén idag. Men men. Så är det ibland. Jag åt däremot upp allt. Plus lite till (Mini me´s rester dvs..).

Orken fattas för skräpfria fötter.


Jag gillar att städa. Eller, nja, gillar och gillar, det är väl en smärre (grav) överdrift.. Men jag hatar att vara skräpig under fötterna. Verkligen. Att behöva skrapa av fötterna mot varandra. Flera gånger. Från köksbordet till köksbänken. Är psykiskt påfrestande. Typ. Och jo, jag skulle väl kunna ha ett par strumpor på mig. Eller möjligtvis innetofflor!? Men nu råkar det vara så att jag gillar mest att gå barfota (både inne och ute..). (Det är lite frihetskänsla över det. Kunna vifta med tårna som man vill och inte bli svettig..). Men, det gör ju att jag måste städa. Ofta. (för att slippa skrapa av fötterna alltså!?) Dammsugaren är min bästa vän. Nästan. Helst skulle jag städa varje dag (eller, nej, kanske inte, men ändå..). Dammsuga, damma, och torka. Balkongen inräknad. Om jag orkade. För tid har jag. Vi bor ju inte i ett slott. Och jag har inte direkt mycket att göra från kl 19 om kvällarna.. Men orken. Den är alltid spårlöst försvunnen från 19.10. Konstigt.

Så jag får helt enkelt se allt skräp som zonterapi.



Nu dricka kaffe. Sen köra runt Mira på hennes polis bobbycar.. Och stoppa saker i nya Hello Kitty hinken. Det gillar hon.



Fridens.


Gotta love ´em.






Förjefla bra skor detta. Passar till allt. Till ALLT i say. Är sjukt nöjd. Så ikväll ska jag fira mitt härliga köp med att äta ananas och måla naglarna i två olika färger.. Nice!


So long.

Hösten räddad.



Eftersom det är tisdag idag. Så står heldag på öppna på schemat. Och utomhuslunch likaså. Solen skiner ju idag. Så det blir alla tiders. Och apropå sol. Jag ska även inhandla mina höstskor (som kan användas på sommaren.. om man vill) idag. Man måste ju passa på när man hittat de mest perfekta skorna evvah!.. Ja.



Fridens.

Jag vill jag vill jag vill. Ju.





Om man inte får som man vill kan man ju alltid sitta och tjura en stund. Inte för att det brukar hjälpa. Någonsin. Men det har hon inte riktigt förstått än.. Fast hon är go ändå.

Försommar och förort.


Sitter och lyssnar på den HÄR låten. Och blir lite ledsen i ögat. Mina allra bästa Kerstin bor där. I sumpan alltså. Vill också bo där. Eller i allafall kunna träffa henne lite oftare. Men stockholm står ju kvar ett tag till. Förhoppningsvis. Så jag kan ju återvända. Hem. Sen. Någon gång..

Btw så hade jag en väldigt nice kväll igår. Det tackar man för!

Fridens.

Helomvändning.


När någonting man tänkt sig inte blir som man tänkt sig. Men ändå blir bättre än det man tänkt sig från första början. Då kan man ju inte bli annat än glad. Så jag är alltså glad nu. En och annan öl ska dessutom få slinka ner ikväll.


So long. Nu sjappar jag och firar DENNA fina goding.

Mayhem.





 Kjol & klänning från HM. Nudie Jeans från JC och Lee jeans från Carlings.

Nu kanske man kan tycka att jag borde döpa om bloggen till Lena shop till she drop. Och kanske undrar man hur jag har råd? Svaret på den är ganska enkelt. Det har jag inte. Men. Jag har faktiskt två bra anledningar till min shopping bonanza. För det första, det är otroligt tröstande med nya kläder. Livet är tyvärr inte så roligt just nu. Och för det andra, efter att jag rensat och provat mig igenom kläderna jag äger. Så insåg jag att det mesta hänger som sopsäckar. Eller är kläder som "duger". Och jag vill inte duga. Jag vill vara snygg....


Fridens.

Kom kom. Och sitt.







Nu kan man komma och hänga på min balkong om man vill. Utan att behöva sitta på golvet. Man kan sitta där i solen. Dricka kaffe kanske. Eller efter den gått ner. Tända lite ljus, ta ett glas vin. Eller bara allmänt götta sig.. . Kom! vilket som.


Gul ljuslykta (med ljus i) från IKEA. Som luktar mango. Galet gott alltså.
De tre små ljuslyktorna köpte jag på loppisen häromdagen, för en femma styck. (ljusen luktar rosor)

Gott bröd.




Jag drabbades av akut frossa för en stund sedan. Så jag blev tvungen att duscha. Hett. Och när jag ändå skållat mig kunde jag inte gärna låta bli att maskera mig. Perfekt tillfälle liksom. Och när jag kom ut ur badrummet drabbades jag av akut hunger. Så nu sitten man här. Kvart över läggdags. Med afrikans lera i fejjan och vitlöksbröd på väg in. Som det ska va´. En torsdag.


Fridens.

Jeans & skinn(plast).







Det blev en tur på loppis idag. Jag greppade en hej! 90 talet jeans klänning, en lovely magväska (jag har dem på höften..) med diamanter(!) på. Kan ju nästan inte bli bättre. Lite nya plast djur och fat till Mira att tugga på. Samt några Jeans. Som ska sys om lite. Vad annars? Några ben ska bli smalare. Men de flesta ben ska bort. För det känns som att shorts ändå kommer vara det mest ultimata i sommar.

Multicolor.





Idag har jag, förutom att jag fått en liten sovmorgon, gått en solig promenad, blivit bjuden på mat av Miras gudis mamma och pappa, haft barnvakt av mamma, för att kunna cykla. (hamnade på ett kalhygge, körde över stock och sten. Bokstavligt!) Även gjort den andra, lite försenade, vårrensningen av garderoberna. Samt färgkoordinerat kläderna på hästen. Eller, ja, så gott det gick iallafall. Enfärgat verkar inte vara min melodi.. Så summan av kardemumman då? En bra dag? Ja!


Nu ska jag vätskebalansera, vänta på att håret torkar, och försöka varva ner så att det blir nån sömn.
So long.

Klippt va´re.




När Mira sov middag passade jag på att pyssla lite. Pysslet bestod bla av att klippa av ärmar och hals på några dammiga tishor. Det är nog faen det bästa jag vet att ha på mig. Helst med en väst. Såklart. Enkelt. bekvämt. Snyggt. Luftigt. Och kan vara pretty billigt. (Herr-tishor kostar inte många kronor secondhand..) 

You´re gonna miss me.



Tadaa. En dagens dagens. Mitt hår börjar bli långt nu. Yey! Synd att stråna är i akut behov av klippning. Farväl snart långt hår. Hej page..



Le music.


...

Vikning.




Jag ska vika lite tvätt nu. Detta kanske inte ser så mycket ut? Men kan då tala om att jag har tvätt hängandes på allt man kan tänkas hänga tvätt på. Ja. Skåpdörrar, lådor, stolar, dörrar, element, garderober, galgar, micron, stolar, spisen, dammsugaren... På allt alltså. Sinnes.

Virvel i pannan.




Sitter för tillfället och plattar luggen (!?). Tänkte försöka mig på att ha den hängandes fritt idag. Tror dock att den kommer åka upp innan jag ens tagit mig ut. Fattar inte varför jag ständigt envisas med att klippa den, när jag egentligen bara tycker den är i vägen. Men men.. Det är ju snyggt med lugg. Har jag hört.

Nu ska vi sjappa till öppna förskolan. Så lekkläderna är på.


Fridens.

Att ha i väskan.




Gårdagens paket innehöll bla dessa två puder. Från Dr hauschka. Ett vanligt. Och ett sol. Utan skimmer. Perfekta att ha med i väskan. För att kunna göra en smidig (spegel i locket..) touch up. Om det skulle behövas alltså. Det från Lily Lolo får stå hemma på sminkbordet (dvs köksbänken). Det är bra. Och kommer användas på morgonen. Men lite osmidigt att ha en stor burk löspuder i väskan..

Kladdis



Precis  när jag ställt in en kladdkaka i ugnen nu på kvällskvisten. Kom pappa och Eva förbi. Väldigt passande. Annars hade jag lätt tryckt i mig hela kakan själv.. 

Nu ska jag laga mat.
So long.

Guld och bulle.




Jag bytte väst och satt upp min bulle. Kändes bättre. Kvaliteten på bilden är väl också ganska passande för dagen. Mira har inte varit på sitt bästa humör. Och sedan hon ramlade och slog upp insidan(!) av läppen på eftermiddagen är det inte mycket som varit okej. Nu sover hon tack och lov. Hon och fläskmunnen..

Shinefree.






Idag ska jag vara fin i mitt nya puder. Som jag ska smeta på med min nya borste. Båda helt ekologiska. Fin fint det. Och jag hoppas jag tål detta bättre än mitt finishing veil från I.D. Som jag tydligen blivit känslig mot (en noga!? utförd uteslutningsperiod ligger till grund för det..). Anledningen till att jag ska vara fin är att kalas står på schemat. Therese har blitt äldre. Så fika it is.

So long.
Puder och borste från Eleven.se

16 hästkrafter.




Det gick sjukt bra att cykla. 2:a gången på över 2 år som jag tränar (promenader räknas inte..). Både muskler och kondition kändes mycket bättre än väntat. Nice. Firar detta med en tallrik fiberberikad havregrynsgröt. Och vatten. Lördags lyx deluxe! Kanske slår jag på stort och poppar popcorne också. Mm, det vore nåt det.. 


Kvällens skiva.



Inte röra Frasse.



Bara känner lite.. Jo visst. Efter kvällens cykeltur får han flytta ner i förrådet. Dubbla lås på cykeln och ett på dörren ska nog få honom att känna sig trygg. Och mig med. Det ändå lite kostsamt att köpa ny..

Till sommarfötter.



2 av dessa ska jag beställa hem. Vet dock inte riktigt vilka än. Men det lutar åt de båda på vänster sida. Känns mest praktiska på sommaren. FunktionsLena är i farten igen.. Fast de på höger är ju lite lite snyggare.. Svårt beslut. Mitt I-landsproblem för dagen.

Det ska tilläggas att jag faktiskt inte äger ett enda par tofflor. Så det är mycket befogade köp.. Eller?
Moheda, Moheda, Clarks och Bronx.

RSS 2.0