Ny kategori.



Nu för tiden finns en ny kategori i garderoben. Lekparksvänligt. Där det är mer bekvämligheten och funktionen som styr. Än snyggheten. Så i paketet jag hämtade ut idag. Fanns några nya items till den kategorin. Jag brukar köra ungefär samma annars, om jag ska en runda på stan, fika eller gå ut. Det är mer detaljerna som ändras då. (tights blir tunna strumpbyxor, axelväska blir kuvertdito, sneakers blir kanske klackar osv..) Men det är lite annat att härja omkring bland gungor och sandlådor. Än att sitta stilla, tex på ett golv på öppna. I en bar. Eller på ett café. Rörlighetsnivån är ju något högre, i parken, om man säger så..

Nu ska jag sova.
So long.

Trevlans.








Lite korv, lite grill, lite eld, lite regn, lite sjö, lite skog, lite Jennie, lite Fredrik, lite Mattias, lite Lennie, lite Bholin, lite Lena, och ett stycke smågrinig Mira. Ett bra häng med andra ord. Nu blir det lite dusch. Luktar korv.


Fridens.

So far.






På balkongen i solen just nu. I mina nya brillor (ja, jag behövde ett par till..). Mira sover. Och jag har ätit protein rik mat. Tidigare idag har vi hunnit med att hänga med syrran. Vart på öppna förskolan. Hämtat ut ett paket. Samt handlat. Mat. Kläder. Och brillorna förståss. Ikväll ska vi grilla i skogen. En bra dag? Ja.

Take me out.




Vintage mint.


Idag är en sån där, jag vill bara gömma mig dag. Tur man har lugg och stora händer. Och iallafall fin färg på naglarna. Förhoppningsvis blir det en promenad med Jennie om ett tag. Skönt. För solen är tillbaka.


So long.

Spexat.


Förmiddagsspex.

Eftermiddagsdito. Byxor på huvudet är alltid lika kul. Vilken tid det än är..

Bara vanligt vatten.





Jag laddar med en jäkla massa vatten. Inför en eventuell löp/cykel runda. Medans jag dricker vattnet. Och lallar omkring här hemma. Lyssnar jag på en soft PLAYLIST herr Eckmar postade. Det är fint när andra ger en inspiration när man själv är helt tom i skallen..

Fridens.

Lägeskoll..


När katten(dvs Mira) är borta(dvs sover) kan råttorna(dvs jag!) dansa på bordet (dvs städa).. Så det är alltså det jag pysslar med idag. Dansar.. Igen. Sjukt hur grisigt det blir efter 2, inte allt för stora, personer..

Aldrig förr har jag varit så träningspeppad. Glider omkring i mina nya träningskläder hela dagarna. Och bara väntar. Men på måndag, på måndag. Då blir det annat. Miras pappa ska från och med den dagen vara här i viken, bo och jobba, åtminstonde fram till oktober. OM jag minns rätt? Så pappa-Mira tid, blir beach 20?? (15 kanske) tid för mig. Vajjert värre alltså.



So long. 

Nytt smet.




Innan vi beger oss ut idag. Så ska jag smeta på dessa grejer på kroppen. Bli lite vårfräsch. Tror det får bli en loppisrunda dagen till ära. Ska leta lite saker att ha på väggarna. Och lite möbler till balkongen..


So long.

Med knyt.

 

Jag sitter och moffar i mig en tallrik med pasta, "kött"bullar, ruccola och solrosfrön. Känns väldigt mycket träningsmat. Trots att jag inte börjat än. Men jag har iofs städat lägenheten med mini me på höften. Så det får gå som dagens träningspass. Känner mig lite sned nu.. Klänningen köpte jag igår när vi hängde med Therese och Thea på stan. Tror den blir användbar. På fest. Möjligtvis 8:e maj. Kanske.. Nu väntar några timmars jobb. Innan veckans höjdpunkt ENTOURAGE. Och kanske lite mera jobb efter det. Tjing tjong.


Fridens.

Till mini me.



Mira fick även hon lite nya items idag. Av mig och mormorn.. Rea på lindex mina vänner. Greit värre. 

Running gear.


Nya kläder.. Så nu kan, eller, ska(!?) det börjas.

Risigt trött, men väldigt nöjd.

Tillochmed löparstrumpor köptes. Ja jäklar...


Ett par lite slappare byxor hör även till jackan. Och ett nytt träningslinne hittade jag på ett rea ställ. Nu saknas bara en joggingvagn, och lite barnvakt (när jag ska mountainbike:a eller inlines:a..).

YeY! nu kör vi.

Ett nytt liv. Eller?




I morgon ska jag köpa mig lite snygga spring/MTB/inlines kläder. Och sen jeflar ska det nötas asfalt. Och lite grus. Och skog. Och ja, allt som kan nötas, ska nötas. Helt enkelt. Vinter 2010 here i come. Cykeln här över ska även spanas in. Men det känns som att den skulle kunna passa mig ganska bra faktiskt.. (en stol till mini me ska såklart monteras på, om det blir ett köp vill säga..) (kanske tillochmed några cykelväskor..)


Jag gör plats.



Jag springer omkring och donar här hemma idag. Medans lyssnar jag på lite Best of Motown. -63-65. På vinyl. Härligt värre. Jag har bla rensat bland alla kläder. Så nu finns det några tomma galgar och lite lite mera plats på hyllorna och hästen. Om några dagar kör jag en omgång till. Då ryker (förhoppningsvis..) allt jag tvekade på idag. Sweet.. Konstigt det där ändå. Att det fungerar så. Att man måste förberada sig mentalt. Typ. För de känslomässiga banden till tygstyckena är fan starkare än man anar..


Nu fixa lunch.

Svängigt.




 

Har fastnat för den här låten. Vet inte riktigt varför. Men den påminner otroligt mycket om en tid som var.. En fin tid. Mycket fin. När man var ung och fri (!?)(ironi)(obs!) Kan klara mig utan text och video dock..

Gummi.



I morgon ska det kanske regna. Men det gör inget.. För jag har påbörjat projekt inhandling av regnkläder med dessa. Kanske inte det mest ultimata om det spöregnar (med tanke på att dessa är det enda jag har mot regn). Men när det inte regnar, utan bara är lite blött på backen. Kommer ju dessa fungera galant. Ja.  

50 spänn på Myrorna.. 

Mysfaktor Hög..



Idag har jag, min nya ring, och Mira myst runt mest hela dagen. Frukostdateat med Therese och Thea. Promenerat i solen. Härjat på öppna förskolan (Mira stod mest för härjet dock). Varit ut till Jennie och Fredriks blivande hus. Druckit kaffe hos mamma. Och nu ska jag göra en liten vår beställning. Har spanat in lite ekologiska kläder, bland annat.. 


Fridens.

Batik.








Vi har spenderat dagen i Gävle tillsammans med Jennie. Strosat, lunchat och handlat upp alla besparingar.. Typ. En mycket bra dag i solen alltså. Mira sover sedan en stund, och jag har hela kvällen alena. Tänkte mig att några av mina sy projekt ska få lite nål och tråd i sig. Men, vi får se..


Jo, en del annat handlades också...



Vi drar.



När det inte blir som man tänkt. Får man helt enkelt tänka om. Acceptansen är svår dock. Men jag har ändrat mina tänkta, tydligen ogenomförbara, planer. Så nu blir det en tidig semester för mig och kiddo istället. Känns som ett bra beslut. När ni andra går första maj tåget (!?) sitter jag på ett (vanligt tåg..). Söderut. Och sedan lite mer söderut. Inom sveriges gränser. Men ändå.. Söderut.


Idag ska jag inte göra någonting alls. Borde handla. Men det blir inget av med det.. Ska vara hemma och lyssna på vinyl..


Fridens.

Sunshine.





Nu är det dags att sova. En ny dag väntar. Innehållandes städ-tvätt-disk bonanza. Fredag it is..


So long.

Lite nytt.







Jag har tröstshoppat lite idag. För 180 kr. Känns bra. Bara det gör ju en glad. Jeansklänning och halsband från Lindex. Skjortan, blommorna och jeans till mini me är secondhand. Den blommiga saken ska få bli en klänning. En sy hörna vore ju nåt att ha här hemma.. Så att alla högar med projekt försvinner. Och istället hamnar på hästen. Och slutligen på mig.

Aningens trött.


Hon har ju sina stunder.. Arvegods och bilar är bra.

Här ska det stå alla fula ord som fnns i hela freaking världen avslutat med unge och ex antal utropstecken
. Mira vägrar sova. Idag kan man hämta henne. Och behålla henne.. Hon har tjurat länge nu. I typ 2 veckor har hon varit som en liten djävul. Men gårdagen och natten tar priset. Så idag är jag slut som artist. Men ska göra mig en jävla massa kaffe och hoppas att det hjälper mig ur zombie/koma stadiet. Att få sova nåt under dagen är nog att hoppas på för mycket.


So long.

Några med socker på.



Kakor och något sorts bröd med pumpakärnor och lime-peppar på. Är ett förjefla förträffligt kvällsfika. Håller på och äter upp allt med socker i/på här hemma. Hade tänkt mig att inte äta något mer, socker alltså, förens till midsommar. Typ. Men vete tusan om det går. Kakor och godis kan jag nog klara mig utan. Men glass. Glass. Måste nog fundera några vändor till på detta..


Fridens.

Hemma.








Jag har ju en igensvullen svidande hals. Och har därför hållit mig hemma idag. Och kommer så göra i morgon. Men det är inte utan att tristessen gör sig påmind..  Så jag tog en runda med kameran idag. I brist på göromål.

1: köksgolvet. och en stol..
2: fläkthyllan..
3: lite skor. i skafferiet..
4: några solbrillor..
5: här sover jag om natten..
6: här sover Mira om natten. och jag på morgonen..



Nu. Äta glass för 4:e gången idag..
So long.

Jo men visst.





Jag känner att det är på gång nu. De där känslorna man inte riktigt kan hejda på våren. I solen. För det är solen, mina vänner. Solen som avgör. Och just nu, här på min soliga balkong. Kan jag konstatera, att lyckan nästintill är total. Trist bara att halsen är igensvullen..



So long.

2x själavård.





Härligt häng (med LinaH) på en solig balkong. Och en nystädad lägenhet. Själen mår bra nu.. Jag och den här balkongen kommer trivas mycket mycket bra ihop. Sol fram tills nu (19.45). I April. Kan ju inte bli annat än bra i sommar. 

Fridens.

Måste handla.



Just nu är jag sjukt peppad på att börja med körkortet. Eller, lite mer peppad än vanligt iallafall. Mest på grund av vädret kanske. Och att jag inte äger varken regnkläder, stövlar eller paraply gör väl sitt också.. Hög tid att skaffa det nu kan tyckas. Får bli nästa veckas mission. Regnkläder alltså.. (enklare och aningens billigare än körkort).


Fridens.


3 x vildingar.





Igår, efter att vi härjat loss på öppna förskolan, hamnade vi hemma hos mamma. Där miras kusiner för tillfället huserar. Och ännu mera härj var givet. Vi kom hem halv 10 igår kväll. Mira som redan sov, sov vidare i sängen. Och jag, jag la mig i soffan. Där jag efter inte allt för lång tid däckade av. Jobbigt med härj alltså..

Kan också tänka mig att vara lite längre.



Den är ju förjefla grym den här låten alltså.. Ja. Och videon.

Sitt still.



Vi har haft besök hela dagen. Frukost date med Therese och Thea. Sen eftermiddagshäng med systeryster. Mycket trevligt. Kvällen har spenderats i soffan. Tv, godis & film. Nu väntar en dusch. Och en natt macka.



Fridens.

Ränder.


Den här klänningen ska finnas på Indiska inom kort. Då ska jag ha en. Jag ska ha en. Sen ska jag bo i den hela sommaren.. Ja det ska jag. Sommar nu. Tack!


Ännu mera sött.



Helt fantastiskt cremerouge. Finaste finaste färgen. Ser kanske lite skrällig ut. Men blir sjukt snygg på. Lätt att få till både svag eller stark rosa. Sa jag fantastiskt? Så vill man ha ett (fantastiskt) cremerouge, utan en massa strunt i (detta är helt naturligt) så är detta mitt heta tips! Fantastiskt alltså. Och luktar underbart. Dessutom.

Från www.bjuti.se


Thank you mama.


Sött sött sött.. och lite mera sött. Fint tycker jag!

Nya solbrillor.


Hej! Här sitter jag och ser ball ut, eller så har jag bara solen rätt i nyllet, och försöker lokalisera fotografen, aka Jennie.. men, det är som man vill...

Men vilken dag alltså. Helt otroligt. Ännu en härlig dag. Knappt man kan tro det är sant.. Först en förmiddag med Petra och hennes Matilda. Sedan en hel eftermiddag, i solen, med Jennie. Promenad, tjatter och fika på pensionärsljugarbärnken. (Som vi tydligen ockuperade). För att sedan gå in och hänga lite mer. Mini mes favorit Fredrik kom och joinade också. Ibland har man det för gött.


Fridens.

Östanbyn.



Mira och världens bästa gudis/fadder (eller vad man nu vill kalla det..)

Dagen blev som förväntat mycket härlig. Vi har hängt hemma hos min "andra" familj idag. (Min fina vän Kerstin aka minis gudis med familj). Blivit bjudna på god hembakad pizza och enormt bra sällskap. Och Mini me hade lite av en time of her life tror jag. Väldigt nöjd tjej.. Och jag med.


Fridens.

Aaah. Hallå!





På dagarna rings det väldigt mycket här hemma (det mesta får agera telefon..). Och jag undrar vart hon fått det ifrån.. Kan väl aldrig vara från mig.....

Vilken helg.



Helt sjukt härlig helg har det varit. Härligt folk. Härligt besök. Härligt häng. Härligt väder. Härligt härligt härligt. Och i morgon blir det förmodligen, inget annat kan tänkas, ännu en härlig dag. Yey säger jag bara.


Fridens.

Till oss.



Min kära bror och hans kära barn var här och fikade på eftermiddagen. Och dessa fina fick jag!



Sedan kom Jennie (som inte ville vara med på bild idag..) och Fredrik och fikade. Och de hade med sig en present till Mira. Som genast blev en succé. En BRIO Sorting box med Hello Kitty på! Väldigt fin. Och bra. Tack och bock!


Nu ska jag kolla på lite True Blood. Men först poppa popcorne.

So long.

Morgonstund.



Tulpaner på diskbänken gör det lite lite roligare att diska och laga mat. Ja.

Jag dricker kaffe. Mira springer omkring. Utan blöja. Kissar på golvet. Äter på mina böcker. Och klättrar på allt. En helt vanlig morgon med andra ord.. Idag står ett besök på systembolaget och städning på schemat. Jag får nämligen fint besök från Göteborg i helgen. Och världens bästa tjej kommer också till viken över helgen. Så en liten fest är inplanerad här hemma i morgon. Gött mos på det.

En smakupplevelse.




Alpros jordgubbsyougurt är förjefla gött. Mira smakar lite av mig. Och lyckan är total.
Nu ska jag slänga mini me i badet, innan det är dags för välling och sovning. För henne alltså..

So long.

RSS 2.0