Vill ha NU.

100 g mörk choklad
100 g smör
2 ägg
1 dl grädde
1 tsk vaniljpulver

Smält chokladen och smöret försiktigt. Tillsätt grädden.
Vispa äggen med vaniljen, och rör sedan ner i chokladkrämen.
Smeten räcker till en stor form eller till många muffinsformar. I muffinsformarna har man bara lite smet nere på botten. Det ska bli ganska tunna kakor.

Grädda i 200 grader. En hel form tar 6 minuter. Muffinsformarna tar 3 minuter.





Det blir till att göra sådana här i morgon känner jag. Någon som vill bli bjuden?


Kommentarer
Postat av: Granna

HELL YEAH! Kanske också ska baka lite, du måste uppdatera om de var goda eller ej så fort du smakat!

2009-10-19 @ 20:52:19
Postat av: LinaH

Du, sånna kommer jag på den 2a december, LÄTT!

2009-10-19 @ 21:44:45
URL: http://linahokdahl.blogg.se/
Postat av: petra & Matilda

Lätt som en plätt att jag vill bli bjuden, Lena! Dom ser ju för smarriga ut.

2009-10-20 @ 10:42:13
Postat av: Kicki

Åh jag hade gärna kommit.. men vi får se till att bli grannar snart så är ju det lättfixat :)

2009-10-20 @ 17:38:03
URL: http://ekogatan.blogg.se/
Postat av: Granna

Lena, har du bakat dom än? nyfiken

2009-10-20 @ 18:34:41
Postat av: Granna

jag har alltså upptäckt hur man gör feta bokstäver

2009-10-20 @ 18:36:48
Postat av: LENA

Nej Anna. Inte bakat än. Ikväll ska det nog ske... Ser fram emot det. Mycket.



Och Kicki, ja vi får se till att styra upp det här med grannskapet tycker jag! :)



2009-10-21 @ 18:32:32
URL: http://lenaloo.blogg.se/
Postat av: LENA

NU har jag bakat dem. (Eller mamma gjorde det igår). Gjorde i en liten långpanna, typ 25 x 20 cm. Och helt makalöst gott. Med glass till. Lite som hård chokladmousse, med en lite hårdare yta på. Hade 70%ig choklad. Men nästa gånga ska jag nog testa en med någon smak på. Typ, 70%ig med apelsin, eller mintcrisp.

Åååå längtar redan.. :)



Jag säger bara TESTA!

2009-10-23 @ 15:18:52
URL: http://lenaloo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0